Predstavitev platforme create-responsible.eu na zaključku akademije Blockchain, dApps & Smart Contracts | Maribor, 12.10.’18

Po jesenski šoli oz. akademiji Blockchain, dApps & Smart Contracts, ki je potekala od 17. 9. do 5. 10. 2018, vas vabimo na zaključni dogodek akademije, ki bo v petek, 12. oktobra 2018, ob 12.00 na Fakulteti za elektrotehniko in računalništvo (UM FERI), v predavalnici G2–BETA.

Na dogodku bomo v sodelovanju z izdelovalci platforme (ECTA) predstavili platformo create-responsible.eu s svojimi osnovnimi značilnostmi, ki bo uradno lansirana na 14. 11. 2018, na zaključni konferenci projekta “S kreativnim vključevanjem do dostojnega dela”.

Operacijo “S kreativnim vključevanjem do dostojnega dela” prekarcev sofinancirata Republika Slovenija – Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Poleg tega bodo najbolj nadarjeni razvijalci iz jesenske akademije za razvijalce blockchain tehnologij predstavili svoje ideje in bodo temu ustrezno nagrajeni.

Veselimo se srečanja z vsemi, ki nam sledite v tej revolucionarni rešitvi, ki z umetno inteligenco in blockchain tehnologijami odgovarja na mnoge izzive samo-zaposlovanja.

Združenje socialna ekonomija Slovenije so.p.
Gorkega ulica 34
2000 Maribor
zdruzenje@socialnaekonomija.si

Nazaj na vrh