25. maja – webinar ob ponovnem odprtju Nature in sprejemu novih partnerjev

25. maj, od 16.30. do 18. ure
Webinar ob ponovnem odprtju trgovine Natura
in sprejem novih partnerjev zadruge Odgovorni ustvarjalci

Na webinarju bomo predstavili delovanje zadruge Odgovorni Ustvarjalci, z.b.o. in trgovine Natura v Ljubjani. Predstavili se bodo partnerji, povabili pa bomo nove partnerje, da se nam pridružite kot dobavitelji trgovine z možnostjo brezplačnega tekstega obdobja prodaje.

PROGRAM WEBINARJA

  • 16.30 Kaj je blagovna znamka Kupujem odgovorno 
  • 16.40 Kako in zakaj je nastala trgovina Natura in zadruga Odgovorni ustvarjalci
  • 16:50 Predstavitev zadružnikov – partnerjev trgovine iz vseh koncev Slovenije 
  • 17:40 Naši načrti, promocije in načini vključitve novih partnerjev
  • 18:00 kratek zaključek

Povezava do webinarja na orodju ZOOM:
https://us02web.zoom.us/j/87393716973?pwd=bFFwbnpwSnFTYUI2MlZ3VHBhQzdOUT09

Meeting ID: 873 9371 6973
Password: 879033

V odgovorni trgovini Natura z naravnimi izdelki za dom, telo in dušo do konca maja 2020 sprejmemo nekaj novih partnerjev za prodajo naravnih, etičnih izdelkov v trgovini na Gosposvetski cesti 7 v Ljubljani, na odlični lokaciji nedaleč od Bavarskega dvora in Figovca.

Partnerji trgovine Natura smo socialna podjetja in družbeno odgovorna podjetja iz vse Slovenije. V trgovini se predstavljamo z odličnimi lokalnimi produkti – od prehrane, naravne kozmetike, pa vse do dekorative.
Naš cilj je ponuditi slovenski prestolnici kakovostne lokalne izdelke iz vse Slovenije, ki sodijo v koncept odgovorne trgovine, s čim več zainteresiranimi partnerji, ki zasledujejo pravično, etično in odgovorno poslovanje brez plastike in v svojo ponudbo vključujejo lokalne zgodbe ter spoštujejo naravno in kulturno dediščino.

Delujemo pod blagovno znamko Kupujem odgovorno, s katero dvigujemo zavest kupcev, da imajo s svojimi nakupi pravico, moč in odgovornost kupovati etične izdelke, ki podpirajo človeka in naravo. Naši izdelki naravni, večinoma ekološki lokalni slovenski izdelki, so brez plastične embalaže, brez testiranja na živalih, brez gensko spremenjenih organizmov; poslujemo po načelu pravične trgovine, brez izkoriščanja ljudi in okolja.

Trgovina je odprta od konca novembra 2019. Pod eno streho nas je v cca 90 m2 velikem lokalu trenutno 7 ponudnikov, ki imamo zasedenih 14 prodajnih enot (od skupno 24).

Do konca maja oziroma do zakupa vseh prodajnih enot lahko testirate svojih izdelke brezplačno tako, da dobite prostor (prodajno polico) za svoje izdelke, ki jih lahko prodajate. Po testnem obdobju skupaj odločimo za partnerstvo.

Delujemo po načelih zadružništva.
Kandidirate lahko družbeno-odgovorna in etična podjetja ter posamezniki, ki zadoščate navedenim načelom in ki ste nad tem navdušeni.

Info kontakt:

Iris Magajna

zadrugaou@gmail.com

Zadruga ODGOVORNI USTVARJALCI z.b.o., so.p. Odgovorna trgovina NATURA, Gosposvetska 7, Ljubljana

Nazaj na vrh