Vabilo na okroglo mizo: Krožno gospodarstvo: javno naročanje in družbena odgovornost

Etri logo

Spoštovani.

Etri skupnost organizira v okviru Pomladnega sejma gradbeništva, energetike, komunale in v Gornji Radgoni okroglo mizo z naslovom:Krožno gospodarstvo: javno naročanje in družbena odgovornost, ki bo v petek, 1. aprila 2016, med 10.00 in 11.45, v dvorani 1 Pomurskega sejma.

Na okrogli mizi bomo spregovorili o možnostih sodelovanja pri gradnji zelenega gospodarstva, ki predstavlja priložnosti tako za zavezance za javno naročanje, kot za podjetništvo z družbenim učinkom. Novi zakon  o pridržanih javnih naročil ZJN3 je podlaga za oblikovanje skupnih aktivnosti pri razvoju in povpraševanju.

Sodelujoči na posvetu:

  • Urška Skok Klima, Ministrstvo za javno upravo, Direktorat za javno naročanje
  • Nena Dokuzov, Ministrstvo za gospodarski razvoj, sektor za socialno podjetništvo
  • Lenka Puh, Etri skupnost

Vabimo vas, da se posveta udeležite. Debata bo zanimiva za obstoječe socialne podjetnike in tiste, ki o tej poti razmišljate, za zavezance po zakonu o javnem naročanju, strokovnjake, ki se ukvarjate s pripravami razpisov in vse ostale.

Udeležba na posvetu je brezplačna, vsi udeleženci posveta prejmejo brezplačno vstopnico za Pomladni sejem.

Vabimo vas tudi, da jih v okviru Pomladnega sejma obiščete na razstavnem prostoru Etri skupnosti, kjer se predstavljajo s svojimi partnerji.

Vljudno vabljeni!

Sodelujoči: Etri skupnost, Jazon d.o.o., Zavod Jazon, Allium z.o.o., so.p., Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvo za javno upravo

V nadaljevanju sledi okrogla miza na temo Les in krožno gospodarstvo, ki jo organizirajo Ministrstvo za okolje in prostor v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo.

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/469813863212270/

Nazaj na vrh