Center Celostne Oskrbe na domu, d.o.o., so.p., nega, oskrba, terapija na domu

Center Celostne Oskrbe na domu, d.o.o., so.p.

Naslov: Gregorčičeva 6, 4270 Jesenice

Spletna stran: www.cco.si

Facebook: https://www.facebook.com/centercelostneoskrbe/

Kontaktna oseba: Edisa Halimovič

Telefon: 040 861 017

El. Naslov: info@cco.si

 

Področje prodaje:

  • Druge skupnosti, socialne in osebne storitve.
  • Zdravstveno in socialno delo.

Predstavitev podjetja:

CCO je multidisciplinarna organizacija za izvajanje storitev nege in oskrbe na domu ter fizioterapije in delovne terapije na domu. Usmerjeni smo v zdravje in dobro počutje posameznika, ki je v središču naše pozornosti.

Center Celostne Oskrbe je organizacija, ki je nastala kot odgovor na potrebe starejših in od pomoči odvisnih oseb. Znotraj socialnega podjetništva smo združili zdravstvene storitve, ki predstavljajo edinstveno ponudbo, usmerjeno v družbeno korist. Tako je nastala celostna oskrba v multidisciplinarnem timu, ki je usmerjena k uporabniku, je visoko strokovna in kakovostna ter cenovno dostopna. Združuje storitve zdravstvene nege in oskrbe, pomoči na domu, pedikure na domu ter fizioterapije in delovne terapije. Torej vse kar naš uporabnik potrebuje, da kljub bolezni in oslabelosti lahko ostane v domačem okolju. Poleg tega smo usmerjeni tudi v preventivne ukrepe in podpori zdravja prebivalcev ter aktivnostim za čim bolj aktivno življenje.

Reference:

  • v prvem letu delovanja preko 200 zadovoljnih uporabnikov
  • sodelovanje z lokalnim okoljem, socialnimi in zdravstvenimi službami, UKC Ljubljana, ZD Ljubljana, URI Soča, Cirius Kamnik itd.
  • podpora in sodelovanje z drugimi podjetji (Soča oprema) ter društvi (Društvo Za srce, Društvo Paraplegikov, …)

Nazaj na vrh