Andro Goblon – poslovni modeli, prihodkovni modeli, krožno gospodarstvo

Poveži se z mentorjem!

Organizacija in funkcija: Izobraževanje za osebni poslovni uspeh, Andro Goblon s.p.

Področja dela:

  • oblikovanje poslovnih modelov
  • izbira ustreznega poslovnega modela
  • izbira prihodkovnega modela
  • poslovni modeli v krožnem gospodarstvu
  • “value proposition design”

Št. mentorirancev naenkrat: do 3

Število brezplačnih mentoriranj: 1 (oz. po dogovoru več v primeru interesa)

Lokacija srečevanj: Ljubljana ali Novo mesto (oz. drugje po dogovoru)

Kratek opis mentorja: Pred leti sem se v okviru projekta, v katerem sem sodeloval, prvič srečal z oblikovanjem poslovnih modelov. Lahko rečem, da je bila to “ljubezen na prvi pogled”, saj lahko s pomočjo oblikovanja poslovnih modelov na preprost in razumljiv način vizualno predstavimo delovanje podjetja, podjetniško idejo ali svoje karjierne cilje. To je le nekaj možnih načinov uporabe, obstajajo pa še mnogi drugi, zato sem prepričan, da je znanje o tem več kot potrebno vsakomur, ki se odloči vzeti usodo v svoje roke.


 

Mentor izvaja tudi naslednje delavnice, usposabljanja, predavanja:

  • Oblikovanje poslovnih modelov

Osnovna delavnica, katere namen in cilji so da udeleženci razumejo in usvojijo način uporabe orodij za oblikovanje poslovnih modelov na osnovi primerov ter hkrati sami izdelajo eno ali več variant svojega poslovnega modela.

Referenca: D’Plac, RIC Novo mesto, Mariborska razvojna agencija, Udeleženci mednarodnega projekta GREB, delavnica za Black Sea Energy Cluster, Bolgarija, lastne delavnice odprtega tipa (več delavnic)

  • Izbira ustreznega prihodkovnega modela

Namen delavnice je udeležence spoznati z različnimi prihodkovnimi modeli s primeri in jih voditi k izbiri ustreznega prihodkovnega modela za njihovo dejavnost.

Nazaj na vrh