Brezplačna delavnica – “Čarobna moč motivacije”

Lokacija: Hotel City, Ulica Kneza Koclja 22, Maribor

Datum: 20. avgust 2015, od 10.00 do 16.00 ure

Zaključni dogodek Kompetenčnega centra Eko-profili

Vse, ki se pri svojem delu srečujete z vodenjem sodelavcev in izzivi, da skupaj uresničite zastavljene cilje podjetja vabijo na brezplačni zaključni dogodek projekta KOC EKO-PROFILI »Čarobna moč motivacije« s priznanim predavateljem dr. Aleksandrom Šinigojem.

Dogodek bo potekal v četrtek, 20. avgusta 2015, od 10.00 do 16.00 ure v hotelu City, Ulica Kneza Koclja 22, Maribor.

Na dogodku boste spoznali različne vodstvene stile ter principe vodenja, ki spodbujajo motivacijo, zavzetost in odgovornost zaposlenih ter dobre odnose v podjetju. Predstavili bodo kompetence dobrega vodje in pomembne usmeritve za njegovo rast. Usvojili boste nova znanja, ki jih boste lahko takoj uporabili v praksi in tako prispevali k uspehu vašega podjetja ali organizacije.

Program:

10.00 – 10.30 Uvodni pozdrav in uspešne zgodbe projekta KOC EKO-PROFILI

10.30 – 12.00 Pomen in načini vodenja v podjetju

12.00 – 12.15 Odmor

12.15 – 13.45 Kako lahko spreminjamo klimo v podjetju (vpliv vodenja na odnose in zavzetost
zaposlenih)

13.45 – 14.30 Odmor s prigrizkom

14.30 – 16.00 Praktične tehnike za vodenje in motivacijo

Delavnico bo izvajal dr. Aleksander Šinigoj – NLP trener in coach na področju osebne in poslovne rasti ter mentalni trener športnikom, podjetnikom in vsem, ki želijo izboljšati svoje misli, čustvena stanja in aktivnosti. Pridobil je mednarodno licenco Licensed Sport performance Coach, praktične izkušnje pa si je nabiral v Veliki Britaniji, ZDA in Španiji. Dela za številna ugledna slovenska in tuja podjetja.

Izvajalec: dr. Aleksander Šinigoj – NLP trener in coach na področju osebne in poslovne rasti ter mentalni trener športnikom, podjetnikom in vsem, ki želijo izboljšati svoje misli, čustvena stanja in aktivnosti. Pridobil je mednarodno licenco Licensed Sport performance Coach, praktične izkušnje pa si je nabiral v Veliki Britaniji, ZDA in Španiji. Dela za številna ugledna slovenska in tuja podjetja.

Udeležba je brezplačna.

photo 2-7

Nazaj na vrh