Brezplačna predstavitev podjetij socialne ekonomije na sejmu Green od. 4.-7.aprila 2018

Sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN, ki bo potekal od 4. do 7. aprila 2018 na razstavišču Pomurskega sejma v Gornji Radgoni je priložnost, da predstavimo socialno ekonomijo.  Skupaj s Pomurskim sejmom, podjetjem Etika in portalom Vitafit.si na sejmu organiziramo Kotiček podjetij socialne ekonomije. Člani združenja Socialna ekonomija Slovenije se lahko na tržnici v predstavijo brezplačno, in sicer na način, da si delijo 3 stojnice, na katerih se časovno izmenjujejo. Na stojnicah je mogoče prodajati izdelke in storitve. Priložnost velja do 20.3.2018 oziroma do zapolnitve mest ! Prijavite se na mail: miro.mihec@etika.si ali pokličite 041 710-277.

              Za podjetja, ki se želijo predstaviti na samostojni stojnici ali razstavnem prostoru z obodnimi stenami,  smo dogovorili 5% popust. Povprašajte na: miro.mihec@etika.si ali pokličite 041 710-277.

Na sejmu GREEN bomo organizirali tudi okroglo mizo z naslovom “Kupujem odgovorno – družbeni in trajnostni učinek podjetij socialne ekonomije”, in sicer prvi dan sejma, v sredo 4.4.2018 ob 14.30. uri. Vabljeni k sodelovanju in predstavitvi dobrih praks. Tiskovna konferenca kampanje #Kupujem odgovorno bo organizirana ob 12. uri.

Sejem GREEN bo na stičišču Slovenije z Avstrijo, Hrvaško in Madžarsko povezal podjetja, ponudnike in potrošnike, inovatorje, vladne in nevladne ustanove, ki želijo v prihodnost zapisati zeleno sled. Na razstavnih prostorih bo predstavljal inovativne trajnostne dosežke in etične poslovne ponudbe.

Sejem bo poleg zanimivih razstavnih vsebin vseboval tudi pester strokovni program posvetov, konferenc, okroglih miz z uglednimi strokovnjaki in mednarodno udeležbo. Strokovno in organizacijsko podporo nam nudijo ugledne inštitucije, dejavne na področju trajnostnega razvoja in varovanja okolja. Kot razstavljavcem vam nudimo tudi brezplačen najem dvorane za dogodek, na katerem lahko predstavite vaše projekte, izdelke v obliki predavanja, delavnice, ipd.

Vabljeni tudi na brezplačen B2B dogodek MEET4BUSINESS. Več o dogodku na
http://een.mra.si/index.php?lang=sl


Kontakt:

Miro Mihec, 041 710-277

Nazaj na vrh