Brezplačno izobraževanje na temo priprave projektnih predlogov

Sredstva, ki jih je mogoče pridobiti na raznih razpisih EU predstavljajo pomemben vir prihodkov raznih organizacij in posameznikov. Konkurenčnost na razpisu si lahko zagotovimo z dobro idejo ter kvalitetno pripravljenim projektnim predlogom. Nemalokrat odlične ideje niso realizirane zaradi preslabo pripravljenih projektnih predlogov. Ob upoštevanju nekaterih zakonitosti, pa lahko prav vsak od nas pripravi dober projekt. Nova finančna perspektiva ponuja številne priložnosti za črpanje t.i. nepovratnih sredstev in to priložnost je potrebno izkoristiti.

V ta namen organizirata Informacijska točka Europe Direct Murska Sobota (Zavod PIP) in Hiša Sadeži družbe Murska Sobota izobraževanje na temo priprave projektnih predlogov.

Komu je izobraževanje namenjeno?

Izobraževanje je primerno za posameznike (študenti, brezposelni, …) in organizacije (predvsem NVO), ki želijo pridobiti ustrezno znanje glede priprave projektnih predlogov. Vsebina je prilagojena vsem tistim, ki se še niso podali na pot pridobivanja nepovratnih sredstev oziroma tistim, ki doslej pri tem niso bili uspešni.

Kaj pričakujejo?

Predvsem veliko mero resnosti. Pogoj za udeležbo je motiviranost za učenje in udeležbo v vseh fazah izobraževanja. Namreč vsak udeleženec bo lahko v okviru izobraževanja pripravil lasten projektni predlog.

Program izobraževanja:

1. del – četrtek, 19.11.2015, od 9. do 12. ure (prostori Hiše Sadeži družbe, Ulica Štefana Kovača 20, Murska Sobota)

2. del –  petek, 20.11.2015, od 9. do 12. ure (prostori Hiše Sadeži družbe, Ulica Štefana Kovača 20, Murska Sobota)

Individualne konzultacije (opcijsko): od 30.11.2015 naprej (osebno v prostorih Zavoda PIP v Murski Soboti in po elektronski pošti)

Prijave zbirajo do ponedeljka, 16.11.2015, na elektronskem naslovu: hisa-ms@filantropija.org

Zaradi specifičnosti izobraževanja lahko udeležbo zagotovijo največ petnajstim osebam, zato pohitite s prijavami! V primeru premajhnega števila prijav bomo izobraževanje izvedli v drugem terminu!

Udeležba na izobraževanju je brezplačna!

Izobraževanje bo vodil Dejan Bogdan (ECQA certificirani vodja evropskih projektov).

VABILO: vabilo_izobrazevanje_projekti_europe_direct_hsd_november1

Vir: http://edms.zavodpip.si/node/937

Nazaj na vrh