Brezplačno o etičnem oglaševanju in marketingu 7.4.2018

Brezplačno predavanje o etičnem oglaševanju in marketingu z družbenim učinkom, kjer bo Miro Mihec v soboto 7.4. ob 11. uri v dvorani 2 na sejmu GREEN v Gornji Radgoni predstavil možne načine samopromocije:

Kako se lahko promoviramo sami, kako nas lahko promovirajo drugi (zaposleni, partnerji, mediji, celo konkurenca) skoraj brezplačno.

.

Miro Mihec se ukvarja s promocijo, trženjem in oglaševanjem v medijih skoraj že 25 let. Pred 10 leti je ustanovil podjetje za etično oglaševanje in marketing Etika d.o.o., ki trži oglasni prostor v medijih (produkcija oglasov, zakup oglaševanja), izobražuje o načinih, kako se lahko promoviramo sami skoraj brezplačno, organizira prireditve ter oddaja stojnice v trgovskih centrih in na sejmih ter upravlja facebook za socialna, družbeno-odgovorna in etična podjetja.

Prijavite se tukaj: https://bit.ly/2uEOJhd

Po predavanje vabljeni na obisk Kotička socialne ekonomije v hali B, in mini predstavitve socialne ekonomije in kampanje #KUPUJMOODGOVORNO, žal pa je svoj obisk pravkar odpovedal predsednik vlade Miro Cerar.

Kontakt:

Etika d.o.o. podjetje za etično oglaševanje in marketing

miro.mihec@etika.si, 041 710-277

Nazaj na vrh