SKRITA ENERGIJA, ZAVOD ZA EKO-SOCIALNO GOSPODARJENJE, SOCIALNO PODJETJE

Vizija in poslanstvo:

Zavod sledi svoji usmeritvi na področju eko-socialnega gospodarjenja. Ključna usmeritev zavoda pa sta zdravje človeka in okolja.

Kratek opis: 

V laboratoriju za integrativno medicino v Radljah ob Dravi izvajajo naslednje programe za zdravje: KLINIČNA HIPNOZA, KELTSKI REIKI, KRISTALOTERAPIJA, PROGRAM »29« DNI, INFOPATIJA, AVTOGENI TRENING, BIORESONANCA, ENERGIJSKI WELLNESS. Pri svojem delu vedno skušajo iskati povezavo med alternativno in uradno medicino t.j. INTEGRATIVNA MEDICINA. Osredotočajo se predvsem na protibolečinske terapije, protistresne terapije in terapije izgorelosti, odvajanje od zasvojenosti (hrana, odnosi, delo, alkohol, nikotin,…).

Prav tako ljudi tudi izobražujejo in šolajo preko različnih delavnic in tečajev – TEČAJ RADIESTEZIJE; DELAVNICA ZA RADIONIKE, PREKO ORGONOMIJE DO INFORMATIVNE MEDICINE; KELTSKI REIKI 1,2,3,4; MALA ŠOLA HIPNOZE ZA TERAPEVTE; HIPNOZA ZA PARE; TEČAJ KRISTALOTERAPIJE; ŠAMANIZEM ZA POKUŠINO.

Zavod pa ima tudi nekaj razvojnih in raziskovalnih projektov kot so: OGHAM HEALING, ZEOLIT+, SINGULARITY, PLEME SERRETI, TOVARNA ZGODB.

Glavna dejavnost: 

Drugo podjetniško in poslovno svetovanje

Nazaj na vrh