Dan nevladnih organizacij (NGO Day) v Ljubljani 16.3.2016

Novosti na področju donacij za nevladne organizacije

Z zadovoljstvom vam sporočamo, da bo Zavod MISSS  v  mesecu marcu organiziral nov dogodek za nevladne in neprofitne organizacije z naslovom »Dan nevladnih organizacij (NGO Day)«.

Na dogodku bodo predstavljene donacije vodilnih svetovnih izdelovalcev programske opreme in storitev v oblaku, ki jih v Sloveniji koordinira TechSoup Slovenija  – shema donacij za nevladne neprofitne organizacije. Poleg programske opreme in storitev v oblaku se bo na dogodku predstavilo tudi socialno podjetje Recosi iz Irske, ki odpira svojo podružnico v Sloveniji. Socialno podjetje Recosi  s programom Recositech omogoča nevladnim in neprofitnim organizacijam  ugoden nakup strojne računalniške opreme.

Dan nevladnih organizacij se bo zgodil 16.3.2016 ob 10.uri v Kristalni palači BTC, Ameriška 8 v Ljubljani, v prostorih podjetja Microsoft Slovenja.

Prijave zbirajo do 7.3.2016 preko spletnega obrazca. Število mest je omejeno, zato priporočamo, da pohitite s prijavo.

Za vse informacije so vam na voljo na elektronskem naslovu matjaz@misss.org.

PROGRAM DNEVA NEVLADNIH ORGANIZACIJ

Write down your goalsCreate steps in order to achieve your goals Write down your goalsCreate steps in order to achieve your goals Write down your goalsCreate steps in order to achieve your goals

 

Nazaj na vrh