Danes otvoritev prenovljene Zelene japke

Zeleno japko je društvo Pupillam, so.p. nalepotičilo in pripravilo na zimo. Otvoritev in ogled zero waste trgovine Zelena japka – Kupujem odgovorno bo v petek, 23. 8. ob 10. uri na Dominkuševi ulic 5 v Mariboru (Mala tržnica). Prenova je rezultat nadgradnje centra izdelkov in storitev za dom brez odpadkov in n eko čiščenje na zaključni konferenci operacije Center Eko zeleno jabolko v okviru razpisa Mentorske sheme za socialna podjetja Ministrstva za gospodarski razvoj in Evropskega socialnega sklada.
Na dogodku bodo predstavljeni rezultati mentorskih shem in izvedli okroglo mizo z različnimi mentorji. Med udeleženci bodo tudi Leni Balent iz Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Alenka Iskra, podžupanja za podžupanja za socialo, socialno podjetništvo, kulturo, turizem, društva in nevladne organizacije ter Helena Turk iz gospodarskega oddelka Mestne občine Maribor, Katja Hren iz Zavoda za zaposlovanje, častni občan mesta Maribor, ddr. Marjaž Mulej in drugi ugledni gostje.
V soboto, 24.8. dopoldne vabljeni na povezovalni Eko sejem lokalnih ponudnikov hrane na Mali tržnici v Mariboru, pokušino hrane in mreženje.
Info: 041 710-277, Etika d.o.o.

Nazaj na vrh