DELAVNICA – DRUŽBENO PODJETNIŠTVO / “Podjetništvo za družbeno dobro”

Skupnost občin Slovenije in Ekonomski institut Maribor v sklopu projekta Social(i) Makers vabimo na delavnico na temo DRUŽBENO PODJETNIŠTVO / Podjetništvo za družbeno dobro, ki bo potekala 10. 10. 2018, med 16.00 – 19.00 v Tkalki, Tkalski prehod 4, 2000 Maribor.

Na delavnici boste pridobili osnovno znanje o temeljih socialnega podjetništva, različnih modelih socialnih podjetij (in kako se ti razlikujejo od običajnih poslovnih modelov), vodili vas bomo skozi osnovne korake za ustanovitev socialnega podjetja ter vas seznanili z orodji in metodami za nadgradnjo vašega poslovnega pristopa. Z nami bodo izkušeni predavatelji, ki se že vrsto let ukvarjajo z družbenim podjetništvom in podjetništvom nasploh ter raziskovanjem in razvojem alternativnih družbenih in gospodarskih praks.

Vabilo s programom in prijavnico najdete na spletni strani SOS: https://skupnostobcin.si/dogodek/delavnica-socialno-podjetnistvo/. Delavnica je brezplačna, po zaključku boste prejeli ustrezen certifikat.
V kolikor sami ne utegnete na delavnico, poznate pa potencialnega kandidata, vas vabimo, da naše vabilo delite po svojih mrežah.

P.s.: Če bi želeli pridobiti dodatno znanje iz socialnega podjetništva, vas obveščamo, da v sklopu Akademije družbenih inovacij vzporedno poteka tudi spletni tečaj v angleščini, na katerega se lahko prijavite preko naslednje povezave https://social-innovation-academy.teachable.com/. Po zaključenem spletnem tečaju na temo socialnega podjetništva boste prejeli tudi certifikat o sodelovanju na tečaju Interegg central Europe in potrdilo o opravljenem modulu.

Nazaj na vrh