DELOVNO KULINARIČNA IZMENJAVA, 8.3.2016, Romani Kafenava

Družita jih drugačnost in socialni čut do tistih, ki so pozabljeni in potisnjeni na rob. Verjamejo v sočutje in dobro voljo s katero se lotevajo vsakodnevnih izzivov. In ti izzivi so v veliki meri na obeh straneh udejanjeni za štedilnikom.

Ker imajo radi izzive in ker radi presenečajo svoje goste, so se odločili, da jih razveselijo z novo potezo – Kulinarično izmenjavo. Za en dan bodo zamenjali člana ekipe in en dnevni meni.

Prijazno vas vabijo, da jih obiščete, spoznate in postanete del njihovih zgodb.

Dober tek in Čerolče lače!

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/465073563676722/

————————–————————–—
Na kratko o tem kdo so:

ROMANI KAFENAVA je prva romska restavracija v EU, ki ob enem ohranja romsko kulturo, vključuje Rome v družbo in delovno okolje, jih na neformalen način izobražuje za delo v restavraciji in zmanjšuje predsodke in stereotipe o Romih. Restavracija deluje po principu socialnega podjetništva, kar pomeni, da ves dobiček vlaga v ohranjanje in odpiranje novih delovnih mest.
http://romani-kafenava.si/

GOSTILNA DELA nudi možnost poklicnega učenja in usposabljanja na konkretnem delovnem mestu različnim skupinam mladih (mladi brez dokončane izobrazbe, stari med 17 in 25 let, mladi invalidi do 30. leta oziroma druge osebe s posebnimi potrebami), ki se iz različnih razlogov soočajo s težavami pri zaposlovanju. Namen takšnega učenja je razvoj socialnih veščin, pridobivanje delovnih izkušenj, delovne rutine in delovne motivacije.
https://www.facebook.com/Gostilnadela/?fref=ts
http://www.centerkontura.si/

Nazaj na vrh