Do 30. junija 2020 podaljšane prijave na mednarodni natečaj za najboljšo poslovno idejo z družbenim učinkom

Povabilo k sodelovanju v okviru mednarodnega natečaja, kjer bodo najboljše ideje tudi nagrajene!

Imaš poslovno idejo s pozitivnim okoljskim ali družbenim učinkom? Želiš izvedeti več o naložbah z družbenim učinkom in njihovem financiranju? Zainteresirane vabimo k sodelovanju v izobraževanju in mednarodnem tekmovanju, kjer bodo najboljši poslovni načrti tudi nagrajeni.

Do konca maja 2020 je v okviru projekta Finance4SocialChange, programa Podonavje odprt mednarodni natečaj za najboljšo poslovno idejo s t. i. družbenim učinkom, kamor so povabljena tudi slovenska socialna in družbeno odgovorna podjetja. Prijave vseh zainteresiranih, s kratkim opisom poslovne ideje, sprejemamo na spletni strani AIR: Accelerating Investment Readiness.

Natečaj, ki bo združil 300 podjetnikov iz podonavske regije: Avstrije, Nemčije, Romunije, Bolgarije, Slovaške, Hrvaške, Srbije, Moldavije, Ukrajine in Slovenije. Natečaj je dvostopenjski, razglašeni bodo zmagovalci po skupinah držav, kjer Slovenija sodeluje s Hrvaško in skupni zmagovalec celotnega natečaja. Sodelovanje poteka v angleškem jeziku. Najboljši bodo nagrajeni, omogočeno pa bo tudi izobraževanje, mentoriranje ter predstavitev najboljših idej pred vlagatelji. Prijave vseh zainteresiranih, s kratkim opisom poslovne ideje, sprejemamo do konca maja na povezavi https://air-mooc.teachable.com/

Vabimo vas k sodelovanju. Hkrati pa vas prosimo, da informacijo posredujete preko vaših kanalov, tistim, ki bi jih sodelovanje utegnilo zanimati.

Več informacij: Franja Gabrovšek Schmidt, BSC Kranj, franja.gabrovsek.schmidt@bsc-kranj.si

Nazaj na vrh