Jose Antonio Morales – inovacije, podjetništvo, družbeni učinek

Poveži se z mentorjem!

Organizacija in funkcija: Lincoln Island Initiatives, Skrivnostni Otok d.o.o. So.p., direktor

Področja dela:

  • Jose je strokovnjak za vse po malo, njegova strokovna področja so različna, med njimi: avtentično vodenje, avtentično podjetništvo, družbeni učinek, mednarodno mreženje, inovacije, razvoj programov usposabljanja, informacijske tehnologije, oblikovanje organizacijske kulture, decentralizirane organizacije, mentorstvo, svetovanje, coaching, Coworking.
  • Je ustanovitelj Fear & Fail Global, Aurora Coworking, Vision of Present in The Glue Role Models, vse to so pobude Lincoln Island Initiatives.
  • Jose je del mentorskega programa ABC Accelerator v Ljubljani (https://abc-accelerator.com/mentors/), član svetovalnega odbora Akademije za družbene inovacije v Luksemburgu (http://www.socialinnovationacademy.eu/global-advisory-board /) in sodeluje v programu strokovnjakov v Imapct Hub na Dunaju (https://vienna.impacthub.net/impact-hub-experts/)

Št. mentorirancev naenkrat: več

Število brezplačnih mentoriranj: 1 na mesec

Lokacija srečevanj: v Murski Soboti (Aurora Coworking) ali preko spleta (Skype)

Kratek opis mentorja: Jose je začel svojo kariero kot IT strokovnjak, tesno je sodeloval z Microsoft Peru in nato še z Microsoft Slovenija, kjer je dosegel izjemne rezultate. Bil je glavni vodja za inovacije za svetovalno podjetje v New Yorku, kjer je vložil svoj prvi patent na področju ITC. Od leta 2012 se je ob vrnitvi v Evropo osredotočil na podjetništvo z družbenim učinkom.


 

Nazaj na vrh