Člani Združenja Socialna ekonomija Slovenije lahko brezplačno uporabljajo program CONTROL+ za bolj učinkovito vodenje poslovanja svojega podjetja.

Podjetje PINLAB d.o.o. je član združenja. Control+ smo razvili z namenom, da bi podjetjem in organizacijam pomagali na poti k uspehu.
 
Nekaj besed o Startup ekipi Pinlab d.o.o.:
Celotna Startup ekipa podjetja Pinlab d.o.o. je od meseca Oktober 2017 partnersko povezana z ABC pospeševalnikom (ABC pospeševalniku) BTC- Ljubljana, kjer so bili izbrani v skupino 10 Startup projektov od več sto globalno prijavljenih.
Startup Pinlab prišel tudi v finale 20 Startup projektov za Maj-Julij za leto 2018 v Startup ekosistemu od 200+ prijavljenih na Dunaju https://viennabusinessagency.at.
Prejeli so povabilo na največjo konferenco v 2018 na tematiko projektnega vodenja, ki bo potekala 22.3. Več informacij o dogodku, kjer bo prisotnih približno 50+ podjetij najdete v povezavi http://projektna-praksa.si/.
 

Namen predstavitve našega orodja CONTROL+ je ozaveščanje  podjetij o tem, kako pomembno je strukturirano vodenje poslov v podjetništvu. Posebno danes, ko nas informatizacija sili k hitrejšim, tako rekoč takojšnjim odločitvam hkrati pa nas na tej poti ovira vsa nepotrebna komunikacija.

 

Celoten proces vodenja poslov smo postavili v 4 korake, ki vam bodo zagotovili učinkovito, uspešno vodenje ,prihranek časa, boljšo izkoriščenost vseh resursov, večjo konkurenčnost ,znižanje stroškov in višjo dodano vrednost.

Z uporabo programa boste izvedeli, na katere podatke se je potrebno osredotočiti pri sprejemanju odločitev in na kakšen način si jih boste zagotovili.

Programska rešitev CONTROL+ deluje v oblaku, z njo bo vaše upravljanje sodelavcev – notranjih in zunanjih,  kupcev in dobaviteljev postalo še bolj nadzorovano in enostavno.

 

Z uporabo CONTROL+ boste prihranili čas, zmanjšali stroške in še izboljšali medsebojne odnose. Sistem zagotavlja tudi transparentno spremljanje vseh izvedenih aktivnosti (po ISO9001).

Na voljo je v 5 svetovnih jezikih.

CONTROL+ je cenovno zelo ugodno programsko orodje  in je primeren tako za manjša podjetja do 5 zaposlenih ali 5 in več zaposlenih, kot tudi za večja podjetja.

 

Člani Socialne ekonomije imajo za 1 uporabnika zastonj in za ostale uporabnike po najnižji ceni 12€ (po ceniku https://controlplus.io/#pricing)

Več informacij o CONTROL+ si lahko preberete na spletni strani https://controlplus.io/


 

Nazaj na vrh