Koledar članov Slovenskega foruma socialnega podjetništva za 2016

koledar___

 

V Združenju Slovenski forum socialnega podjetništva, kot povezovalcu in promotorju socialnega podjetništva in socialne ekonomije v Sloveniji, smo pripravili promocijski koledar za leto 2016.

Pripravili smo 12 listni koledar z nadkartonom, kjer prikazujemo pester kolaž dejavnosti in organizacij naših članov. Koledar je velikosti 64 x 30 centimetrov, v sredini spiralno vezan, listi koledarskega dela pa se trgajo.

Z nakupom koledarja (cena za kos je 5 EUR) ne boste podprli le delovanja našega Združenja, temveč boste prispevali k povečanju prepoznavnosti sektorja socialne ekonomije v Sloveniji kot razvijajoče se trajnostne veje gospodarstva, družbene odgovornosti in blaginje prebivalstva.

Koledar lahko kupite in prevzamete na sedežu Združenja Slovenski forum socialnega podjetništva med 8.00 in 16.00 (Tkalski prehod 4, 2000 Maribor) ali ga naročite preko e-maila: info@socialnaekonomija.si ali telefona: 030 413 235, lahko vam ga pošljemo tudi po pošti na vaš naslov (v tem primeru ceni koledarja dodamo strošek pošiljanja po veljavnem ceniku Pošte Slovenije).

Zahvaljujemo se vam za vašo podporo in prispevek ter vas lepo pozdravljamo.

Sekretariat Združenja Slovenski forum socialnega podjetništva

Nazaj na vrh