Altermed prestavljen na 15.-17- maj – Kupujem odgovorno – promocija socialnih podjetij na sejmu Altermed 13.-15. marca 2020

Ob letošnjem sejmu Altermed na Celjskem sejmišču za člane Združenja Socialna ekonomija Slovenije organiziramo Kotiček socialne ekonomije #KUPUJEM ODGOVORNO. Kampanja ozavešča kupce, da imajo s svojimi nakupi vpliv na to, kaj bodo trgovci postavili na police. Socialna podjetja zagotavljajo kupcem odgovorne nakupe, saj skrbijo za etičnost nabavne verige, poštene odnose ter družbeno-odgovorni vpliv na zdravje svojih kupcev in na naravo.

Če ste naš član ali želite naš član postati in razpolagate s ponudbo zdravih izdelkov in storitev za zdravje, vam ob naročilu spletne promocije v času trajanja sejma omogočimo razstavni prostor (gasilsko mizo) brezplačno.

PROMOCIJA ZA ČLANE

  • navedba podjetja v članku o prireditvi, ki ga bomo redno promovirali na spletu
  • facebook promocija na fb straneh Kupujem odgovorno in Socialno podjetništvo
  • Možnost 15 minutne predstavitve podjetja na sejmu v dvorani Celjanka  (v petek, 13.3. med 14. in 15. uro ali v nedeljo, 15.3. med 15. in 16. uro)

Cena promocije je odvisna od velikosti razstavnega prostora in števila dni. Na voljo bo 7 gasilskih miz, ki si jih lahko v 3 dneh deli več razstavljavcev, a največ 2 na mizo.

ČLANSTVO

Če še niste naš član, vam poleg bistveno nižje cene za sejmih in prireditvah (tudi brezplačno) ponujamo kar nekaj prednosti, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani na tej povezavi. Letna članarina za podjetja je 50 EUR, za fizične osebe 10 EUR. Za včlanitev nas lahko kontaktirate tudi na zdruzenje@socialnaekonomija.si.

KONTAKT ZA NAROČILA IN UDELEŽBO NA SKUPŠČINI

 

 

Nazaj na vrh