Lokalni razvojni forum S SOCIALNIM PODJETNIŠTVOM DO NOVIH DELOVNIH MEST V RUŠAH

Spoštovani,

vabimo vas, da se udeležite lokalnega razvojnega foruma: S socialnim podjetništvom do novih delovnih mest v Rušah, ki bo v petek 7. junija 2013, s pričetkom ob 9.30 uri, v mali dvorani Centra za mlade Ruše, Mariborska 31, 2342 Ruše.

K sodelovanju in udeležbi na forumu vabimo vse, ki želite aktivno prispevati k lokalnemu in regionalnemu razvoju in verjamete, da lahko z medsebojnim sodelovanjem zagotovimo priložnosti za nove samozaposlitve, vzpostavimo lokalno energetsko in prehransko samooskrbo in vzpostavimo konkurenčno turistično ponudbo z aktiviranjem lokalnih turističnih resursov. Udeležba na forumu je brezplačna. Zaradi omejenega števila udeležencev je potrebna predhodna prijava najkasneje do četrtka, 5. junija 2013, na elektronski naslov: info@socialnaekonomija.si.

Regionalni razvojni forum pod častnim pokroviteljstvom evropskega poslanca Iva Vajgla organizirajo: Slovenski forum socialnega podjetništva, Center za mlade Ruše in TIC Ruše v sodelovanju s: Skupnostjo občin Slovenije, Sončno zadrugo, Deželno banko Slovenije, Zadrugo Dobrote, Društvom Naprej, Agencijo SPIRIT Slovenija, Ministrstvom za kmetijstvo in okolje RS in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo RS.

Vabilo na lokalni razvojni forum- S socilanim podjetništvom do novih delovnih mest v Rušah

Nazaj na vrh