Raziskava “Marketing socialne ekonomije”

Morda je poletje čas, ko lahko delamo bolj umirjeno. Zato lahko zdaj naredimo korak naprej pri razvoju svojega podjetja, za kar nam sicer običajno zmanjka časa.

 

V Združenju Socialna ekonomija Slovenije izvajamo raziskavo med podjetji socialne ekonomije na temo marketinga in družbenega učinka. S svojimi odgovori boste prispevali k boljšemu razumevanju socialne ekonomije v Sloveniji kakor tudi marketinških potreb vašega podjetja. Vzelo vam bo cca. 10 minut vašega dragocenega časa, za kar se vam iskreno zahvaljujemo. V zameno vam lahko posredujemo rezultate raziskave za vašo lastno analizo ali po želji naš konkretni predlog za sodelovanje. Odgovori bodo uporabljeni za izboljšanje razumevanja socialne ekonomije v Sloveniji ter strategije Združenja Socialna ekonomija Slovenije, vključno s kampanjo Kupujem odgovorno, pa tudi za teoretične študijske namene.

 

Na koncu ankete lahko po želji vpišete ime svojega podjetja ali organizacije in opis dejavnosti, da bomo lahko oblikovali čim bolj učinkovit predlog za sodelovanje.

 

Povezava do ankete TUKAJ.

Nazaj na vrh