Mednarodna konferenca »Globalni trendi v socialnem podjetništvu«

V okviru projekta Socialno podjetništvo – Priložnost za pogumne želimo predvsem mladim krepiti kompetence s področja poslovnega načrtovanja in podjetništva za zaposlitev na področju socialne ekonomije in s tem krepiti trajnostno naravnan razvoj in inovacijski potencial mladih.

Mednarodna konferenca »Globalni trendi v socialnem podjetništvu«, na kateri bodo predavali najuspešnejši evropski socialni podjetniki, bo 1. marca 2012 v kongresnem centru Gospodarskega razstavišča v Ljubljani.

Konferenca poteka v okviru projekta Socialno podjetništvo – Priložnost za pogumne katerega namen krepitev kompetence s področja poslovnega načrtovanja in podjetništva za zaposlitev na področju socialne ekonomije in s tem krepiti trajnostno naravnan razvoj in inovacijski potencial mladih.

Konference se bodo udeležili uspešni socialni podjetniki iz Evrope z namenom, da bodo udeležencem predstavili svoje delo, z njimi delili svoje izkušnje in poglede. Cilj konference je v slovenski prostor pripeljati mednarodne izkušnje socialnega podjetništva ter mladim ponuditi priložnost za učenje od ter mreženje s socialnimi podjetniki iz tujine.

Več podrobnosti in program konference.

Nazaj na vrh