Naj socialno podjetje/zadruga 2020 in Naj podpornik/ica socialne ekonomije 2020 v Podravju

Vabljeni  k sodelovanju na natečaju Naj socialno podjetje ali zadruga 2020 in Naj podpornik/-ica socialne ekonomije 2020 v Podravju, ki ga že drugo leto razpisujemo v okviru projekta Aktivno in povezano za nova delovna mesta in vključujočo družbo –  SocioLab. 

Namen natečaja je predstaviti primere dobre prakse širši javnosti in pridobiti zanimanje medijev ter tako dvigniti prepoznavnost akterjev ter sektorja socialne ekonomije na splošno. S podelitvijo priznanj pa vam, aktivnim posameznikom in skupinam,  želimo pokazati, da prepoznavamo vaše delo in trud kot pomembno ter cenimo vašo prizadevnost za pozitivne spremembe.

Slavnostna podelitev priznanj bo potekala 17. septembra 2020 v čudovitem ambientu Dominikanskega samostana na Ptuju, v okviru zaključne konference projekta 2SoKrog – Socialna aktivacija za zagotavljanje zdravega, varnega in dostopnejšega čezmejnega območja. Za sodelovanje smo se odločili, saj v projektu sodelujeta tako projektni partner ZRS Bistra Ptuj kot tudi lanski prejemnik naziva Naj socialno podjetje 2019 – Center ponovne uporabe Ormož. V veliko čast in veselje nam je, da bo tudi letos, priznanji za častni naziv Naj socialno podjetje ali zadrugo in Naj podpornik socialne ekonomije podelili častni pokrovitelj dogodka, varuh človekovih pravic, Peter Svetina. Dogodek bo odlična priložnost za druženje in mreženje z udeleženci, podporniki, mediji, zainteresirano in strokovno javnostjo.

Prijava

Predloge bo ocenjevala tričlanska strokovna komisija po spodaj navedenih merilih izbora. Rok prijave je torek, 1. 9. 2020. Prijavnica za posamezen sklop (v prilogi) se odda v elektronski obliki na info@sociolab.si ali v fizični obliki na stično točko.

Kontakt za morebitna vprašanja

Staša Dabič Perica, v imenu projektne ekipe SocioLab

Za več informacij ali pomoč pri oddaji prijave

·         pošljite email na info@sociolab.si,

·         pokličite na 040 376 202,

·         se obrnite na stične točke v vašem lokalnem okolju:

Cirkulane, Lenart, Maribor, Ptuj, Slovenska Bistrica.

Povezava na razpis:

Povezava: https://www.sociolab.si/2020/07/24/javni-natecaj-naj-socialno-podjetje-zadruga-in-naj-podpornik-socialne-ekonomije-je-odprt/

Nazaj na vrh