Pomagajmo

Pozivamo člane in simpatizerje Združenja Socialna ekonomija Slovenije, da skupaj ponudimo pomoč in podporo našemu članu, zavodu Inštitut Sofijin Izvir Maribor, Waldorfski vrtec Studenček. Zagotovo ste že slišali, da je požar, ki je pred dnevi nastal zaradi napake na napeljavi v stavbi na Valvazorjevi ulici 94 v Mariboru, povsem uničil Waldorfski vrtec Studenček. K sreči v času nastanka nesreče ni bilo nikogar v stavbi.

Zaposleni v vrtcu in šoli, starši in veliko število prostovoljcev so ponudili pomoč pri selitvi in ponovni vzpostavitvi začasnega vrtca v Waldorfski šoli Maribor preko ceste, da je lahko ponovno sprejel otroke v varstvo.

Da bi se lahko začela obnova pogorelega vrtca, mora Inštitut Sofijin izvir čimprej zbrati dovolj denarja za pričetek obnovitvenih del. Pomagate lahko z donatorskimi nakazili na TRR: SI56 34000 1015 345 439 (banka Sparkasse d.d.) – namen: donacija za obnovo, Inštitut Sofijin izvir Maribor (Waldorfski vrtec Studenček), Valvasorjeva ulica 94, 2000 Maribor.

Več kot dobrodošle so tudi druge oblike pomoči kot so gradnja, obrtniška dela, oprema…

Morda lahko socialna podjetja pomagamo tudi na način, da del plačila za svoje storitve odstopimo in nakažemo kot donacijo. Objavimo tako možnost na svojih promocijskih kanalih kot družbeno-odgovorno akcijo – gotovo se bodo naše stranke odzvale s sočutjem in sodelovanjem !

Za vse informacije lahko kontaktirate po telefonu 070/745-627 in e-naslovu info@sofijinizvir.si.

Nazaj na vrh