Ponovna otvoritev trgovine Zelena japka in Eko sejem

Kot veste,  je 11. oktobra 2019 pogorela  naša trgovina Zelena japka na Mali tržnici, Dominkuševa 5 v Mariboru.

V podjetju Snaga so takoj odreagirali in priskočili na pomoč, za kar smo jim zelo hvaležni, objekt pa sedaj že prenavljajo skupaj z invalidskim podjetjem Ozara. Opazujemo, kako nastaja nova lepa in svetla Zelena japka, prva trgovina brez plastične embalaže v Mariboru, z ekološko hrano in izdelki za eko gospodinjstvo.

Prvi  šok po požaru je zamenjal drugi, ko smo ugotovili, da kljub zavarovanju nastajajo stroški, ki jih ni bilo moč zavarovati in so za našo malo ekipo veliko finančno breme, kar nam zelo otežujejo ponovni zagon.

Kot zmeraj ostajamo pozitivno naravnani k rešitvam. Vse družbeno odgovorne posameznike, podjetja in organizacije vabimo k sodelovanju in podpori, da čimprej ponovno zagnali trgovino, ki je postala zelo priljubljena:

  • Kot donator v akciji DELAMO SVET LEPŠI, ob ponovni otvoritvi trgovine ali
  • Kot samostojna donacija na TRR HRANILNICA Lon d.d. SI56 6000 0000 0245 287

Za ta dan bomo pripravili različne promocijske aktivnosti, možnosti fotografiranja, objav ipd. ter nosilne bombažne vrečke z napisom DELAMO SVET LEPŠI, kamor bomo lahko dodali tudi vaš logotip.

S tem bomo posameznikom, podjetjem in organizacijam omogočili, da sodelujejo v družbeno odgovornem projektu in ponovnem zagonu trgovine Zelena japka.

Iris Magajna, predsednica

 

Nazaj na vrh