Poziv k prijavam na Jadranske igre 2014

Poziv k prijavam na Jadranske igre 2014

K prijavam na Jadranske igre 2014 vabimo ekipe slovenskih mest (7 moških in 3 ženske in do 5 rezervnih tekmovalcev in tekmovalk). Tekmuje se v igrah, ki so predstavljene v predstavitveni zloženki, do katere lahko dostopate tukaj. Predstavitveni video slovenskega finala Jadranskih iger si lahko ogledate tukaj, mednarodnega finala pa tukaj.

Prijava mora vsebovati:

Osebne podatke 10 članov in članic ekipe in do 5 rezervnih članov in članic ekipe: ime in priimek, leto rojstva, mesto stalnega prebivališča, elektronski naslov.
Fotografije posameznih članov in članic.
Navedba mesta, ki ga ekipa zastopa in naziv ekipe.
Motivacijsko pismo, v katerem je potrebno opisati ekipo in mesto, ki ga ekipa zastopa ter razloge zaradi katerih želi ekipa sodelovati na Jadranskih igrah.
Ime in priimek odgovorne osebe ekipe, elektronski naslov in številko mobilnega telefona.

Prijavo je potrebno poslati na elektronski naslov: E: info@socialnaekonomija.si najkasneje do 1. avgusta 2014 do 12 ure.

Izbor finalistov

Vse pravočasno prijavljene ekipe se bodo pomerile na predizbornem tekmovanju, ki bo 9. avgusta 2014 na mestnem kopališču v Slovenskih Konjicah. Na finale Jadranskih iger 2014, ki bo v soboto 16. avgusta na mestnem kopališču v Slovenskih Konjicah, se bo uvrstilo 7 najboljših ekip iz predizbornega tekmovanja. Ekipi mesta gostitelja finala je zagotovljena neposredna uvrstitev v finale. Sodelovanje na Jadranskih igrah je za ekipe brezplačno.

Sodelujoče ekipe na Jadranskih igrah 2014 v Sloveniji, morajo ob prijavi zagotoviti:

1. Da se bodo udeležile predtekmovanja, ki bo potekalo v soboto 9.8.2013 v Slovenskih Konjicah.
2. Da se bodo, v kolikor se bodo bodo v finale uvrstile, udeležile slovenskega finala, ki bo v soboto 16. avgusta 2014 na mestnem kopališču v Slovenskih Konjicah.
3. Da se bodo v primeru zmage na slovenskem finalu Jadranskih iger, kot zmagovalna ekipa Slovenije udeležili mednarodnega finala Jadranskih iger v Biogradu na Moru 31.8.2014, ki bo vključno s pripravami potekalo med 27.8. in 31.8.2014 (ekipa bo brezplačno nameščena v Biogradu na Moru).

Poziv k prijavam na Jadranske igre Junior 2014

Pozivamo vas tudi k prijavi na Jadranske igre Junior, ki se bodo odvijale 16.8.2014 v sklopu slovenskega finala Jadranskih iger 2014 na mestnem kopališču v Slovenskih Konjicah. V ekipi lahko sodelulejo 4 fantje in 2 dekleti starostnega obdobja od 7-14 let. (letnik 2001-letnik 2007). Sodelovanje na Jadrasnkih igrah Junior je za ekipe brezplačno. Rok za prijave je 1.8.2014.

Prijava mora vsebovati:
Osebne podatke 4 članov in 2 članic ekipe: ime in priimek, leto rojstva, mesto stalnega prebivališča.
Navedba mesta, ki ga ekipa zastopa in naziv ekipe.
Ime in priimek odgovorne osebe ekipe (eden od staršev sodelujočih otrok), elektronski naslov in številko mobilnega telefona.

Prijavo je potrebno poslati na elektronski naslov: E: info@socialnaekonomija.si najkasneje do 1. avgusta 2014 do 12 ure.

Ekipe, mesta ali občine zainteresirane za sodelovanje na Jadranskih igrah, lahko več informacij o Jadranskih igrah in pogojih sodelovanja dobijo na:

W:www.jadranskeigre.com,
W: www.socialnaekonomija.si
FB:www.facebook.com/JadranskeIgreSlovenija,
E: info@socialnaekonomija.si
M: 031 348 930.

Se vidimo na Jadranskih!

Nazaj na vrh