Pravno obvestilo

UPORABNIK, KI SE S TEMI POGOJI NE STRINJA, SPLETNE STRANI NE SME UPORABLJATI.

Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.socialnaekonomija.si. Vse pravice so pridržane. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last Združenja Slovenski forum socialnega podjetništva ali drugih oseb, ki so na Združenje Slovenski forum socialnega podjetništva prenesle omejeno pravico njihove uporabe, kar velja za informacije drugih oseb, prikazane na spletni strani http://www.socialnaekonomija.si.

Varovanje podatkov

Združenje Slovenski forum socialnega podjetništva bo z vsemi podatki zbranimi na straneh http://www.socialnaekonomija.si razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Omejena odgovornost

Združenje Slovenski forum socialnega podjetništva ne odgovarja za morebitno škodo, povzročeno z uporabo spletnih vsebin, ki se nahajajo na spletnem naslovu http://www.socialnaekonomija.si. Združenje Slovenski forum socialnega podjetništva lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejene pravice uporabnikov

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.socialnaekonomija.si za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Vse kar se nahaja na spletnih straneh http://www.socialnaekonomija.si, kot so slike, ilustracije, avdio video posnetki, fotografije, ikone, besedila in druga gradiva so zaščitena z avtorskimi pravicami Združenja Slovenski forum socialnega podjetništva ali drugih avtorjev. Prepovedano je vsako spreminjanje, reproduciranje, posredovanje ali prikazovanje v javnosti tujega dela ali kakorkoli uporabiti gradiva brez pisnega dovoljenja avtorja ali Združenja Slovenski forum socialnega podjetništva.

Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne, izobraževalne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da uporabnik upošteva avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

Zunanje povezave

Spletna stran http://www.socialnaekonomija.si vsebuje povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav Združenje Slovenski forum socialnega podjetništva ne odgovarja.

Z uporabo te strani je uporabnik izkazal in potrdil, da je seznanjen s pogoji uporabe in da se z njimi strinja. S sprejetjem pogojev uporabe uporabnik soglaša, da lahko Združenje Slovenski forum socialnega podjetništva analizira neosebne podatke v zvezi z uporabe te spletne strani.

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem kasneje niste več obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran. Piškotki nam ne dajejo dostopa do vašega računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Več o piškotkih na naši strani si lahko preberete tukaj.

 

Nazaj na vrh