Preživite dan v »Moji štacuni« – projektu socialno-podjetniškega start-upa

Spoštovani,

Vabimo vas, da se nam pridružite v petek, 21. avgusta 2015, ob 10. uri na naši partnerski prodajni točki v Ljubljani na Pokriti tržnici v BTC, kjer se boste lahko preizkusili kot promotor lokalne oskrbe in se pogovorili z ustvarjalci dobre zgodbe, ki smo razvijali in izvajali projekt ( socialno-podjetniški start-up) Domača pravična trgovina MOJA ŠTACUNA:
Lilijana Brajlih, POTENCIAL Inštitut,
Jože Gornik, Zavod Pelikan – Karitas,
Mateja Bizjak, ICRA d.o.o. Idrija,
ter gosti:
Zoran Kotolenko, direktor Urada za kohezijsko politiko pri MDDSZ,
Tadej Slapnik, državni sekretar.

Screen Shot 2015-08-21 at 10.38.20

Ob zaključku triletnega projekta »Domača pravična trgovina MOJA ŠTACUNA«, sofinanciranega v okviru javnega razpisa za spodbujanje razvoja socialnega podjetništva II. s strani MDDSZ in Evropskega socialnega sklada, bi radi z vami delili delovni dan in načrte za prihodnost.

Ambicije partnerstva in projekta »Domača pravična trgovina MOJA ŠTACUNA« so bile in še vedno so razvoj, izvajanje in inoviranje modela domače etične trgovine s pridelki in izdelki podeželja ob sočasni delovni in socialni integraciji ranljivih skupin z ustvarjanjem novih zelenih delovnih mest. V aktivnosti usposabljanja ranljivih ciljnih skupin je bilo v okviru projekta vključenih 14 oseb, od tega smo jih kasneje 6 tudi zaposlili.
Prilagamo več informacij, ki jih dopolnimo po telefonu 041 996 414 (Lilijana) ali e-poti (dpt.mojastacuna@gmail.com).

Podprete nas lahko tako, da se oskrbujete družbeno odgovorno!

Ekipa MOJA ŠTACUNA

Vabilo: vabilo in PR_DPTMS_21_08_2015

Nazaj na vrh