prof. dr. VESNA VUK GODINA – »Razumevanje etičnega bančništva – kaj bi to lahko bilo v slovenski perspektivi?«,

Spoštovani
 
Žal zaradi nepredvidenih neodložljivih obveznosti predavanje prof.dr. V.V. Godina načrtovano za četrtek, 24.3.2016 odpade. Potrudili se bomo in dogodek izvedli v mesecu aprilu.
 
Iskrena hvala za razumevanje in vljudno vabljeni, da se nam pridružite v aprilu.
——————————————————————————————————————————————–

Vljudno vabljeni na  predavanje prof. dr. Vesne V. Godina:

»Razumevanje etičnega bančništva – kaj bi to lahko bilo v slovenski perspektivi?«,

ki bo v četrtek, 24.03.2016 ob 14:00 uri, v prostorih TKALKE,

Tkalski prehod 4, 2000 Maribor.

Pričakujte osvetlitev termina etičnega bančništva, kjer bo upoštevana percepcija delovanja bank v preteklosti in kako naj razumemo etično bančništvo. Odgovore na vprašanje, zakaj potrebujemo etično banko in kako bi pri Slovencih lahko dobila visoko stopnjo soglasja in podpore? Kdaj in ob katerih pogojih bi to podporo lahko dobila? O etični banki bomo govorili iz zornega kota socialne in kulturne antropologije.

O etični banki bomo govorili iz zornega kota socialne in kulturne antropologije. Kot uvod bo predstavnik Kooperative ZEBRA so.p., pobudnice ustanovitve prve slovenske etične banke, na kratek način opisal področje dela in stopnjo na kateri se ustanovitev  nahaja.

Predavanje je namenjeno vsem, ki poznajo principe delovanja etičnega bančništva, tistim, ki vedo o etičnem bančništvu malo in tistim, ki ne vedo nič.

Časovna predstavitev dogodka:

13:30 – 14:00                            Registracija udeležencev

14:00 – 14:15                            Pozdravni govor – Združenje SFSP in predstavitev Kooperative ZEBRA, so.p.

14:15 – 16:00                            Predavanje prof. dr. Vesne Vuk Godina

16:00 – 16:30                            Razprava z vprašanji

Zaradi omejenega števila prostih mest vas vljudno prosimo, da svoje mesto rezervirate na mail info@socialnaekonomija.si Prijave sprejemamo najkasneje do srede, 23.03.2016 do 10:00 ure zjutraj.

Kotizacija za člane SFSP je 8€, za nečlane 12€ na osebo. V primeru prijave za več kot pet oseb je cena 7€ na osebo za člane in 10€ na osebo za nečlane. V ceni je vključen DDV. Na osnovi vaše prijave vam bomo poslali račun, in po plačilu računa izvedli rezervacijo.

Nazaj na vrh