SEJEM (socialnih podjetij) PRIDNE ROKE 2015, Ravne na Koroškem

Na letošnjem že 3. sejmu socialnih podjetij »Pridne roke 2015«, osrednji sejemski prireditvi namenjeni promociji socialnih podjetij in zadrug, imate odlično priložnost, da spoznate potencialne partnerje s tega področja.

Kje? Trg Svobode 20, Ravne na Koroškem (Koroški Medgeneracijski center)

Kdaj? 16. maja 2015 od 9:00 do 13:00

Kdo? Socialna podjetja, zadruge, lokalni pridelovalci in obrtniki in turistične organizacije

Kaj? Forum: Razvojne možnosti socialnega podjetništva na Koroškem + obisk/sodelovanje na sejmu Pridne roke 2015 (program je v prilogi)

Na sejmu bodo predstavljeni primeri dobrih praks socialnega podjetništva in zadružništva v slovenskih občinah. Trenutno je v Sloveniji registriranih preko 70 socialnih podjetij, ki jih želimo povezati z uspešnimi slovenskimi podjetji in obrtniki. Zato vabimo tudi vas, da se sejma udeležite in na njem predstavite vaše izdelke in storitve.

Socialno podjetništvo kot podjetništvo s širšim družbenim pomenom ima za cilj ustvarjanje novih delovnih mest in njihovo ohranjanje. Skrbi torej za zaposlenost in s tem ustvarja možnosti za potrošnjo vaših izdelkov in storitev.

Ponujamo vam priložnost, da s svojim sodelovanjem postanete del dogajanja, ki bi prav lahko postalo slovenska zgodba o uspehu, kot se je to zgodilo v Španiji, kjer so socialna podjetja, predvsem zadruge, najuspešnejši del gospodarstva. S pokroviteljstvom boste neposredno podprli promocijo in razvoj socialnega podjetništva, obenem pa promovirali tudi svoje podjetje.

Bi želeli sodelovati tudi vi in se predstaviti na stojnici? Prosim, da prijave pošljete na info@socialnaekonomija.si ali na barbara.korazija@socialnaekonomija.si . Lahko pa nas pokličete tudi na 030 413 235. Prijave sprejemamo še do konca tedna, 15.5.2015!

Nekaj utrinkov iz preteklega sejma https://www.facebook.com/media/set/?set=a.391801324252974.1073741826.140774006022375&type=3

Program foruma, Sejem pridne roke 2015

Generalni pokrovitelj Sejma pridne roke 2015 je DELAVSKA HRANILNICA d.d., Ljubljana.

Logotip in pasica Delavska_hranilnica.indd

Delavska hranilnica, najstarejša hranilnica že 25 leto na slovenskem bančnem trgu, nudi vsem socialnim podjetjem, zadrugam, lokalnim pridelovalcem, obrtnikom, vinarjem in turističnim agencijam najugodnejše pogoje poslovanja:

  •   prvo leto brez stroška vodenja poslovnega računa,
  •   ugodne namenske kredite do 20 let, brez stroška odobritve kredita,
  •   in vse ostale finančne storitve po zelo ugodnih cenah.

Ne zamudite izjemne ponudbe, pridite in se prepričajte, ponudili vam bomo tudi brezplačno kavico dobrodošlice!

Veselimo se sodelovanja z vami! Se vidimo v soboto! 😉

Nazaj na vrh