SEJEM PRIDNE ROKE 2015

Spoštovani!

Vabimo vas k sodelovanju na sejmu socialnih podjetij Pridne roke 2015, ki bo potekal predvidoma v soboto, 16.5.2015 na Koroškem.

Sejem bo namenjen promociji socialnih podjetij in zadrug, predstavitvi dobrih praks socialnega podjetništva in zadružništva v slovenskih občinah, promociji LAS-ov, razvoja podeželja, turističnih društev in lokalnih turističnih centrov.

Vzporedna dejavnost ob sejmu bo okrogla miza na temo socialnega podjetništvaz državnim sekretarjem, predstavniki MGRT, RRA Koroška, Slovenskega foruma socialnega podjetništva, županom, društvom Naprej ter zadrugo Dobrota.

K sodelovanju na sejmu vabimo: socialna podjetja, zadruge, organizacije in podjetja, ki delujejo po načelih socialnega podjetništva, lokalne akcijske skupine, invalidska podjetja, turistična društva in turistično informacijske centre. Na sejmu lahko razstavljavci svoje izdelke in storitve tudi prodajajo.

Sejem je idealna priložnost za lastno promocijo, trženje vaših izdelkov/storitev in mreženje, kar bo pripomoglo k povečanju vaše prepoznavnosti in nadaljnjemu trženju razstavljavcev.

Zaradi omejenega števila razstavljavcev na sejmu je potrebna predhodna prijava na elektronski naslov: info@socialnaekonomija.si, najkasneje do srede, 6.5. 2015.

Več podrobnejših informacij vam posredujemo naknadno.

Lep pozdrav – v pričakovanju vaših prijav!

two-little-hardworking-bugs-4799069

Nazaj na vrh