Socialna podjetja, vključite se v kampanjo #KUPUJEMODGOVORNO! Prvi rok je 15.1.2018!

Spoštovani socialni podjetniki,

VPIŠITE SE V KATALOG #KUPUJEM ODGOVORNO, STORITVE IN IZDELKI SOCIALNIH PODJETIJ.

Združenje Socialna ekonomija Slovenije so.p. v sodelovanju z regionalnimi podružnicami pripravlja spletno orodje Katalog #KUPUJEM ODGOVORNO storitev in izdelkov socialnih podjetij, ki bo omogočala enostavno in družbeno odgovorno naročilo storitev in izdelkov socialnih podjetij, katerih poimenovanje bo poenoteno pod blagovno znamko #KUPUJEM ODGOVORNO.

Katalog je del Kampanje #KUPUJEM ODGOVORNO, ki bo od januarja 2018 preko strateških in doslednih 6-mesečnih medijskih aktivnosti ciljala na končne kupce na eni strani ter podjetja in javne institucije na drugi.

Ideja za skupno kampanjo je nastala na pobudo socialnih podjetij v združenju, z namenom, da bi spodbudili čim več družbeno odgovornih naročil ter tako zagotovili rast in stabilnost socialnih podjetij. Opažamo namreč, da izdelki in storitve socialnih podjetij niso dovolj prepoznavni, da ljudje ne poznajo naše dodane vrednosti, ne vedo, kje izdelke/storitve kupiti, ali pa sploh ne vedo, KAJ so socialna podjetja in KAJ je naš namen.

Uradna predstavitev kampanje »#KUPUJEMODGOVORNO« in postopek pridobitve je bila 7.12.2017 na 8. Dnevih socialne ekonomije v Ljubljani. Vsak dan se nam pridružujejo nova socialna podjetja.

 

KAKO SE PRIDRUŽITI KAMPANJI?

Izpolnite in oddajte obrazec za vpis v katalog #KUPUJEM ODGOVORNO. Vaša predstavitev bo prenesena v katalog, ki je objavljen tukaj.

Vključitev v kampanjo do 15.1.2018 je za vsa socialna podjetja brezplačna!

POGOJI ZA PRIDRUŽITEV KAMPANJI:

  • članstvo v Združenju Socialna ekonomija Slovenije (letna članarina je 30 eur)*
  • status so.p.
  • vpis v spletni katalog #Kupuj odgovorno
  • aktivna vključitev v predvidene aktivnosti in uporaba orodij za promocijo

Prvi vpisi imajo več možnosti za večjo izpostavljenost, zato priporočamo, da pohitite.

 

Veseli bomo vsake vaše povratne informacije.

 

 

Kontakt: kupujem.odgovorno@socialnaekonomija.si

Mojca Žganec Metelko, 051 309 063

Tita Destovnik, 051 491 491

 

* V kolikor še niste naš član, boste z oddajo obrazca za vpis v katalog avtomatsko postali tudi član združenja. Članarina za 1 leto znaša za pravne osebe 30 eur.

 

 In… Ne pozabite nas vščekati in deliti:

Nazaj na vrh