Socialno podjetništvo na Koroškem

V sodelovanju s Kabinetom predsednika vlade in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo vas vljudno vabimo na predstavitev aktualnih vsebin na področju spodbujanja socialnega podjetništva.

K sodelovanju in udeležbi na dogodku vabimo posameznike, posameznice, predstavnike nevladnih organizacij, socialnih podjetij in civilne družbe, ki želite aktivno prispevati k regionalnem razvoju na Koroškem. Z medsebojnim sodelovanjem lahko zagotovimo priložnosti za nove zaposlitve, izkoristimo razvojne potenciale in vzpostavimo podporno okolje za razvoj socialne ekonomije na Koroškem.

Dogodek bo potekal v torek, 12. 4. 2016, ob 12.00, v Poročni dvorani Družbenega doma Prevalje. (Trg 2a, 2391 Prevalje).

Program
12.00 – 12.05 Pozdravni govor
12.05 – 12.30 Predstavitev vladnega strateškega projekta spodbujanja socialnega podjetništva, zadružništva in ekonomske demokracije. (Tadej Slapnik, državni sekretar, pristojen za vzpostavitev dialoga s civilno družbo in koordinacijo državljanskih pobud ter socialnega podjetništva.)
12.30 – 13.00 Podporni programi spodbujanja socialnega podjetništva in najava Javnega razpisa za dodeljevanje kreditov z garancijami Podjetniškega sklada Slovenije. (mag. Nena Dokuzov, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo)
13.00 – 13.15 Dobre prakse na področju socialnega podjetništva (Matija Goljar, vodja Ustvarjalnika)
13.15 – 13.30 Razprava

Vljudno vabljeni!

Društvo mladih podjetnikov Koroške | Ustvarjalnik | Občina Prevalje | Društvo za razvoj človeških virov in socialnega kapitala naprej

Nazaj na vrh