24.9. – »Trajnostno poslovanje kot temelj poslovne strategije in predstavitev sistema certificiranja DRUŽBENO ODGOVORNO PODJETJE«.

Vabimo vas na regijsko delavnico »Trajnostno poslovanje kot temelj poslovne strategije in predstavitev sistema certificiranja DRUŽBENO ODGOVORNO PODJETJE«.

Za vpeljavo družbene odgovornosti v poslovanje je potreben temeljit začetni pregled, na kakšen način podjetje deluje in posluje ter katere cilje dosega in katere cilje bi rado še doseglo. Predstavili vam bomo obliko tovrstne analize v okviru Certifikata Družbeno odgovorno podjetje.

Delavnica poteka v okviru projekta Finance4SocialChange, ki ga Regionalna razvojna agencija Gorenjske, BSC Kranj izvaja v okviru programa Interreg Podonavje in naslavlja financiranje razvoja področja družbeno odgovornega podjetništva in socialnih inovacij.

Delavnica bo v torek, 24. septembra 2019, ob 13. uri, v prostorih coworking centra Kovačnica, Župančmečeva ulica 22, Kranj.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite do ponedeljka, 23. septembra 2019, na elektronski naslov franja.gabrovsek.schmidt@bsc-kranj.si.

Nazaj na vrh