Uvajanje participacije zaposlenih v poslovno prakso – S SODELOVANJEM DO ZAUPANJA IN USPEŠNEGA POSLOVANJA

Usposabljanje je namenjeno delodajalcem, ki želijo v podjetjih / organizacijah povečati učinkovitost in uspešnost zaposlenih za boljše poslovanje in razmišljajo o njihovi vključitvi v soodločanje v podjetju. Predstavlja tudi odlično priložnost za izmenjavo mnenj in stališč ter povezovanje in mreženje.

v svetu se že nekaj desetletij z izjemno naglico odvijajo velike spremembe v družbenoekonomski realnosti ob prehodu iz (post)industrijske v informacijsko družbo in družbo znanja. Daljnosežne spremembe v strukturi prebivalstva in naravi njihovega dela s sabo prinašajo potrebo po drugačni družbeni participaciji ne le v občinah in državi, ampak tudi v podjetjih.

Usposabljanje »Uvajanje participacije zaposlenih v poslovno prakso – S SODELOVANJEM DO ZAUPANJA IN USPEŠNEGA POSLOVANJA«, bo potekalo v torek, 10. novembra 2015, med 9. in 15.30 uro, na lokaciji Tkalski prehod 4, Maribor, I. nadstropje. Program usposabljanja najdete v nadaljevanju.

Število mest na usposabljanju je omejeno, zato vas prosimo, da svojo udeležbo čim prej potrdite s spletno prijavo:prijavo: kliknite tukaj.. Rok za prijavo na delavnico je 4. november 2015 oziroma do zapolnitve mest. Informacijo o zapolnitvi mest bomo objavili na spletni strani projekta DEMINE http://demine.eu/, kjer najdete tudi več informacij v zvezi s projektom DEMINE (Developing Employee involvement in Enterprises)

Za več informacij o usposabljanju pišite na e-naslov dluzarsajt@fundacija-prizma.si ali pokličite na telefon 02 333 13 30.

Vabilo in program usposabljanja za delodajalce

Vljudno vabljeni,

Dušanka Lužar Šajt, direktorica Fundacije PRIZMA

v imenu projektnega tima DEMINE

Usposabljanje poteka v okviru projekta DEMINE, podprtega s finančnimi sredstvi Evropske Unije ter povezavi s 6. Dnevi socialne ekonomije 

Nazaj na vrh