Uvajanje participacije zaposlenih v poslovno prakso – S SODELOVANJEM DO ZAUPANJA IN USPEŠNEGA POSLOVANJA

Screen Shot 2015-10-12 at 11.14.47 Delavnica je namenjena predstavnikom zaposlenih, ki želijo v podjetjih povečati zadovoljstvo in zavzetost zaposlenih za boljše poslovanje in razmišljajo o razvoju delavske participacije v podjetjih. Predstavlja tudi odlično priložnost za izmenjavo mnenj in stališč ter povezovanje in mreženje.

v svetu se že nekaj desetletij z izjemno naglico odvijajo velike spremembe v družbenoekonomski realnosti ob prehodu iz (post)industrijske v informacijsko družbo in družbo znanja. Daljnosežne spremembe v strukturi prebivalstva in naravi njihovega dela s sabo prinašajo potrebo po drugačni družbeni participaciji ne le v občinah in državi, ampak tudi v podjetjih.

Vabimo vas, da se udeležite usposabljanja »Uvajanje participacije zaposlenih v poslovno prakso – S SODELOVANJEM DO ZAUPANJA IN USPEŠNEGA POSLOVANJA«, ki bo potekalo v sredo, 21. oktobra 2015, med 9. in 15.15 uro, na lokaciji Tkalski prehod 4, Maribor, I. nadstropje. Program usposabljanja najdete v nadaljevanju.

Število mest je omejeno, zato vas prosimo, da svojo udeležbo čim prej potrdite s spletno prijavo: kliknite tukaj. Rok za prijavo na delavnico je 13. oktober 2015 oziroma do zapolnitve mest. Informacijo o zapolnitvi mest bomo objavili na spletni strani projekta DEMINE http://demine.eu/, kjer najdete tudi več informacij v zvezi s projektom DEMINE (Developing Employee involvement in Enterprises)

Vabilo in PROGRAM predstavniki zaposlenih

Za več informacij o usposabljanju pišite na e-naslov dluzarsajt@fundacija-prizma.si ali pokličite na telefon 02 333 13 30.

Vljudno vabljeni,

Dušanka Lužar Šajt, direktorica

v imenu projektnega tima DEMINE

Usposabljanje poteka v okviru projekta DEMINE, podprtega s finančnimi sredstvi Evropske Unije ter povezavi s 6. Dnevi socialne ekonomije.

Screen Shot 2015-10-12 at 11.07.00

Nazaj na vrh