V odgovorni trgovini Natura v Ljubljani sprejmemo nove partnerje

V odgovorni trgovini Natura z naravnimi izdelki za dom, telo in dušo do konca februarja 2020 sprejmemo nekaj novih partnerjev za prodajo naravnih, etičnih izdelkov v trgovini na Gosposvetski cesti 7 v Ljubljani, na odlični lokaciji nedaleč od Bavarskega dvora in Figovca.

Partnerji trgovine Natura smo socialna podjetja in družbeno odgovorna podjetja iz vse Slovenije. V trgovini se predstavljamo z odličnimi lokalnimi produkti – od prehrane, naravne kozmetike, pa vse do dekorative.

Naš cilj je ponuditi slovenski prestolnici kakovostne lokalne izdelke iz vse Slovenije, ki sodijo v koncept odgovorne trgovine, s čim več zainteresiranimi partnerji, ki zasledujejo pravično, etično in odgovorno poslovanje brez plastike in v svojo ponudbo vključujejo lokalne zgodbe ter spoštujejo naravno in kulturno dediščino.

Delujemo pod blagovno znamko Kupujem odgovorno, s katero dvigujemo zavest kupcev, da imajo s svojimi nakupi pravico, moč in odgovornost kupovati etične izdelke, ki podpirajo človeka in naravo. Naši izdelki naravni, večinoma ekološki lokalni slovenski izdelki, so brez plastične embalaže, brez testiranja na živalih, brez gensko spremenjenih organizmov; poslujemo po načelu pravične trgovine, brez izkoriščanja ljudi in okolja.

Trgovina je odprta od konca novembra 2019. Pod eno streho nas je v cca 90 m2 velikem lokalu trenutno 7 ponudnikov, ki imamo zasedenih 12 prodajnih enot (od skupno 24).

Do konca februarja oziroma do zakupa vseh prodajnih enot lahko testirate svojih izdelke brezplačno tako, da dobite prostor (prodajno polico) za svoje izdelke, ki jih lahko prodajate. Po testnem obdobju skupaj odločimo za partnerstvo.

Delujemo po načelih zadružništva.

Kandidirate lahko družbeno-odgovorna in etična podjetja ter posamezniki, ki zadoščate navedenim načelom in ki ste nad tem navdušeni.

Kontakt: IRIS MAGAJNA
iris.magajna@socialnaekonomija.si

Nazaj na vrh