VABILO NA DELAVNICO OBLIKOVANJA KONČNIH PREDLOGOV SPREMEMB ZA IZBOLJŠANJE PREDPISOV, STRATEGIJE IN UKREPOV ZA SOCIALNO PODJETNIŠTVO

VABILO NA DELAVNICO OBLIKOVANJA KONČNIH PREDLOGOV SPREMEMB ZA IZBOLJŠANJE PREDPISOV, STRATEGIJE IN UKREPOV ZA SOCIALNO PODJETNIŠTVO, Maribor, 19. maj 2015 ob 9.00

Z namenom, da izoblikujemo skupne predloge sprememb zakonodaje, strategijo in predlog ukrepov za podporo socialnemu podjetništvu Slovenski forum socialnega podjetništva v torek, 19. maja 2015 ob 9.00 vabi socialna podjetja in predstavnike podpornega okolja iz Podravske regije na delavnico, ki bo potekala v Tkalki, Tkalski prehod 4, Maribor.

Zaključke bomo posredovali predstavnikom socialnih podjetij in podpornega okolja pri Vladni projektni skupini za socialno podjetništvo.

S seboj prinesite veliko dobre volje, pripravljenosti za skupno delo ter konkretne in vsebinske predloge sprememb.

Z delavnico bomo zaključili najkasneje do 13. ure.

Vljudno prosimo, da vsi zainteresirani, ki se delavnice nameravate udeležiti, da svojo udeležbo potrdite DANES, 18. maja, 2015, na e-naslov: info@socialnaekonomija.si. Za več informacij se obrnite na: Dušanko Lužar Šajt: d.luzarsajt@fundacija-prizma.si, 041/331-250.

minor_cese

Nazaj na vrh