Vabilo na I. sejem socialnih podjetij v Sloveniji »PRIDNE ROKE 2013«

Spoštovani,
vabimo vas k sodelovanju na sejmu Pridne roke 2013, prvemu sejmu socialnih podjetij v Sloveniji, ki bo potekal v soboto 17. avgusta 2013 med 15h in 22h na sejemskem prostoru Mestnega kopališčaSlovenske Konjice.

Sejem je namenjen promociji izdelkov in storitev  socialnih podjetij, predstavitvi primerov dobrih praks socialnega podjetništva v slovenskih občinah in medsebojnemu povezovanju in sodelovanju socialnih podjetij. Sejem organizirajo: Slovenski forum socialnega podjetništva, SPIRIT Slovenija, javna agencija s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, Skupnost občin Slovenije in socialno podjetje Kooperativa Konjice. Za uradno vabilo k sodelovanju  na sejmu kliknite tukaj.

Organizatorji sejma vabimo registrirana socialna podjetja, zadruge in druge pravne osebe, ki poslujejo po načelih socialnega podjetništva, da na sejmu predstavijo svoje poslovne dejavnosti in na stojnicah obiskovalcem sejma tudi prodajajo izdelke in storitve. Udeležba na sejmu je za razstavljavce in udeležence sejma brezplačna. Omejeno število stojnic bomo razstavljavcem zagotovili organizatorji sejma. V kolikor razstavljavci razpolagate z lastnimi stojnicami ali predstavitvenimi šotori sporočite dimenzije stojnic in šotorov, da vas lahko ustrezno umestimo v sejemski prostor.

Prijave z izrazom interesa za razstavljanje na sejmu, pošljite na elektronski naslov: info@socialnaekonomija.si do srede 14.8.2013 do 12h. Organizatorji si pridržujemo pravico, da med prijavljenimi razstavljavci prednostno omogočimo predstavitev na sejmu pravnim osebam, registriranim kot socialna podjetja, v skladu z Zakonom o socialnem podjetništvu. O izboru razstavljavcev bomo vse prijavljene obvestili v sredo 14.8.2013.

Sejem poteka vzporedno z medijsko zelo odmevno turistično prireditvijo Jadranske igre Slovenija, ki bo 17.8. med 9.h in 23h prav tako potekala na Mestnem kopališču v Slovenskih Konjicah. Prireditve se bo udeležilo veliko število obiskovalcev, deležna pa bo tudi velike medijske pozornosti. Obe dejstvi govorita v pride temu, da se na sejmu Pridne roke 2013 splača sodelovati.

Veselimo se sodelovanja in vas lepo pozdravljamo!

Nazaj na vrh