Vabilo na javno predstavitev CENTER EKO ZELENO JABOLKO iz Mentorskih shem

V petek, 23. 8. 2019, vabimo vse zainteresirane na predstavitev rezultatov na zaključni konferenci operacije CENTER EKO ZELENO JABOLKO – program nadgradnje centra izdelkov in storitev za dom brez odpadkov in eko čiščenje v okviru razpisa MENTORSKE SHEME MGRT ZA SOCIALNA PODJETJA.
.
Dogodek bo potekal od 10. do 13. ure na Mali tržnici na Dominkuševil ulici 5 v Mariboru. Vabljeni tudi predstavniki MGRT, Mestne občine Maribor, eko pridelovalci in socialna podjetja.
.
.
Goste bodo nagovorili podžupanja Mestne občine Maribor za socialno podjetništvo Alenka Iskra, vabljen predstavnik MGRT ter predsednica društva Pupillam Iris Magajna. Tina Arnuš bo predstavila trgovino Zelena japka-Kupujem odgovorno. Miro Mihec bo spregovoril o komuniciranju mentorskih shem v jabnosti. Priložnost za pomenek z akterji na področju socialne ekonomije. Vabljeni predstavniki MGRT, Mestne občine Maribor, eko pridelovalci in socialna podjetja. Prisotnost je že potrdila Helena Turk iz oddelka za gospodarstvo Mestne občine Maribor.
.
Na okrogli mizi bodo sodelovali
.
Matej Kline iz permakulturnega društva Maribor, Simona Klančnik (Center za trajnostni razvoj podeželja, so.p.), Mirjana Ivanuša-Bezjak (Združenje Socialna ekonomija Slovenije) in prisotni mentorji: Lililjana Brajlih, Martina Brajlih, Sebastjan Pikl, ddr. Matjaž Mulej. Okroglo mizo bo moderirala Mirjana Ivanuša-Bezjak.
Pridelovalce in ponudnike lokalne hrane vabimo na brezplačno stojnico na EKO SEJEM, ki bo v soboto, 24.8.2019 od 9. do 13. ure na Mali tržnici na Dominkuševi ulici 5 v Mariboru.
.
Info in prijave pošljite na mail mentorske@pupillam.org ali pokličite 041 701-277.
Fotografije so z otvoritve zero waste trgovine brez plastične embalaže Zelena japka-Kupujem odgovorno.

Nazaj na vrh