Vabilo na predavanje dr. Mohammada Yunussa v Mariboru 17.5.2012

Vljudno vas vabimo na predavanje in srečanje z dr. Mohammadom Yunusom, Nobelovim nagrajencem za mir in svetovnim utemeljiteljem socialnega podjetništva z naslovom:Social buisiness A way to solve society’s most pressing problems. Predavanje bo potekalo v četrtek 17. maja 2012 s pričetkom ob 16. uri. Na velikem platnu ga boste lahko spremljali v Miklošičevi dvorani rektorata Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor.
Ob 17. uri se bo dr. Mohammad Yunus v Miklošičevi dvorani srečal s člani in članicami Slovenskega foruma socialnega podjetništva. Srečanje bo moderirala mag. Zdenka Kovač, predsednica strokovnega sveta Slovenskega foruma socialnega podjentištva.
Univerza v Mariboru je članicam in članom Slovenskega foruma socialnega podjetništva omogočila brezplačno udeležbo na predavanju in srečanju z dr. Mohammadom Yunusom, ki poteka v sklopu mednarodne konference Out of the box. V kolikor še niste včlanjeni v Slovenski forum socialnega podjetništva se lahko vanj včlanite na spletni povezavi: http://socialnaekonomija.si/pristopna-izjava.

Zaradi omejenega števila udeležencev vas prosimo, da vašo udeležbo potrdite na elektronski naslov: info@socialnaekonomija.si, najkasneje do srede 16. maja do 12h. Pri potrditvi rezervaciji bomo upoštevali vrstni red prijav na predavanje.

Nazaj na vrh