Vabilo na sejem socialnih podjetij PRIDNE ROKE 2013

Vabilo na sejem socialnih podjetij PRIDNE ROKE 2013

v sklopu Nacionalnega foruma socialnega podjetništva

na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani

2. december 2013

 

Spoštovani,

vabimo vas k sodelovanju na sejmu Pridne roke, ki bo potekal v ponedeljek, 2. decembra 2013 med 9.00 in 17.00 h v preddverju dvorane Povodni mož na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Sejem poteka v sklopu Nacionalnega fouram socialnih podjetij 2013 z naslovom: Investirajmo v neizkoriščene potenciale Slovenije. Več o programu Foruma najdete tukaj.

Sejem je namenjen promociji izdelkov in storitev  socialnih podjetij, predstavitvi primerov dobrih praks spodbujanja socialnega podjetništva v slovenskih občinah in medsebojnemu povezovanju in sodelovanju socialnih podjetij.

Organizatorji sejma vabimo registrirana socialna podjetja, zadruge in druge pravne osebe, ki poslujejo po načelih socialnega podjetništva, da na sejmu predstavijo svoje poslovne dejavnosti in na stojnicah obiskovalcem sejma tudi prodajajo izdelke in storitve. Udeležba na sejmu je za razstavljavce in udeležence sejma brezplačna. Število razstavnih mest je omejeno, zato bomo omogočili sodelovanje prijavljenim razstavljavcem  upoštevajoč vrstni red prijave do zapolnitve mest.

Prijave z izrazom interesa za razstavljanje na sejmu Pridne roke, pošljite na elektronski naslov: info@socialnaekonomija.si do četrtka 28.11.2013 do 12h. Organizatorji si pridržujemo pravico, da med prijavljenimi razstavljavci prednostno omogočimo predstavitev na sejmu pravnim osebam registriranim, kot socialna podjetja v skladu z Zakonom o socialnem podjetništvu. O izboru razstavljavcev bomo vse prijavljene obvestili v četrtek 28.11.2013  do 17h.

Veselimo se sodelovanja in vas lepo pozdravljamo!

Vabilo na sejem socilanih podjetij Pridne roke na Gospodarske razstavišču v Ljubljani

Nazaj na vrh