Vabilo na sejem socialnih podjetij Sejem pridne roke 2014

Vabimo vas, da se udeležite sejma socialnih podjetij Pridne roke 2014, ki bo potekal v petek 15. in soboto 16. avgusta 2014, v starem mestnem jedru slikovitega mesta cvetja in vina Slovenskih Konjic. Sejem je namenjen promociji socialnih podjetij in zadrug, predstavitvi primerov dobrih praks socialnega podjetništva in zadružništva v slovenskih občinah, promociji lokalnih akcijskih skupin, razvoja podeželja, turističnih društev in turističnih informacijskih centrov. Sejem organizirata Slovenski forum socialnega podjetništva in Javna agencija Spirit Slovenija, s finančno podporo Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije.

K sodelovanju na sejmu vabimo socialna podjetja, zadruge, organizacije in podjetja, ki delujejo po načelih socialnega podjetništva, lokalne akcijske skupine (LAS-e), turistična društva in turistično informacijske centre. Na sejmu bodo lahko razstavljavci svoje izdelke in storitve tudi prodajali.

Udeležba na sejmu je za obiskovalce brezplačna. Registriranim socialnim podjetjem bodo organizatorji zagotovili brezplačen najem stojnic.

Razstavljavci, ki niso registrirani kot socialna podjetja, lahko na razstavnem prostoru brezplačno namestijo lastne klasične lesene stojnice dimenzij 2mx1m ali razstavne šotore maksimalnih dimenzij 3mx3m.

Razstavljavci, ki nimajo lastnih stojnic ali razstavnih šotorov, lahko le-te najamejo pri organizatorju sejma po ceniku:

1. Klasične lesena stojnice s prodajnim pultom dimenzije 2mx0,8m: 26 EUR/dan.
2. Razstavni šotor 3mx3m s prodajnim pultom dimenzije 2mx1m: 80 EUR/dan.

Zaradi omejenega števila razstavljavcev na sejmu je potrebna predhodna prijava na elektronski naslov: info@socialnaekonomija.si najkasneje do 13. avgusta 2014. Prijave sprejemamo do zapolnitve sejemskega prostora, upoštevajoč vrstni red prijav na sejem.

Javna agencija Spirit Slovenija in Slovenski forum socialnega podjetništva sejem Pridne roke 2014 organizirata v sodelovanju s Skupnostjo občin Slovenije, socialnim podjetjem Kooperativa Konjice, socialnim podjetjem KNOF – Zavod za kreativni razvoj Sevnica, TIC Slovenske Konjice, Socialnim inkubatorjem in partnerji.

Vljudno vabljeni!

Nazaj na vrh