Zmagovalni nagradni paket v vrednosti 75.000 €

Unilever, ki podpira »Globalne cilje ZN za trajnostni razvoj«, vidi v njih ne le moralno nujo, ampak tudi dobro poslovno priložnost. Z nagradnim programom The Unilever Susainable Living Young Entrepreneurs Awards, oziroma zmagovalcema v letih 2013 in 2014 dokazuje, da lahko inovativne rešitve vplivajo na ljudi po trgih, da kupujejo pametneje in živijo bolj trajnostno ter da se lahko z inovativnimi orodji podjetjem zagotovi izboljšanje njihove produktivne, učinkovite in odgovorne rabe naravnih virov. S tem programom želi na pomemben način dvigniti zavedanje o Globalnih ciljih ZN in navdihniti delovanje po vsem svetu, zato išče mlade inovatorje, stare med 18 in 35 let, ki so že začeli obravnavati izzive v središču Globalnih ciljev ZN.

V sodelovanju z Univerzo v Cambridgeu Inštituta za vodilni trajnostni razvoj (CISL) in v sodelovanju z Ashoko, išče letos inovativne in prilagodljive tehnologije ali pobude, ki prispevajo k enemu ali več od osmih Globalnih ciljev ZN, ki so jih prepoznali kot najbolj pomembne za poslovanje in podjetnike:

Screen Shot 2015-11-06 at 14.37.45

 

Natečaj je odprt za posameznike iz katerega koli dela sveta, ki so stari med 18 in 35 let, udeleženci pa morajo biti ustanovitelji ali soustanovitelji iniciative.

Prijave morajo biti predložene prek spletne strani Ashoka Changemakers najkasneje do 18. novembra 2015 (do polnoči po greenwiškem času).

 Screen Shot 2015-11-06 at 14.40.27

Več na: https://www.changemakers.com/globalgoals2015?CMP

Nazaj na vrh