Znani prejemniki priznanj in denarnih nagrad Javnega natečaja za podelitev denarne nagrade in priznanja najboljšim ponudnikom prostorov podjetniškega sodelanja v Republiki Sloveniji

Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila prejemnike priznanj in denarnih nagrad Javnega natečaja za podelitev denarne nagrade in priznanja najboljšim ponudnikom prostorov podjetniškega sodelanja v Republiki Sloveniji »Najboljši prostor podjetniškega sodelanja v Sloveniji 2015« (Slovenian Best Coworking Space Award 2015). Slavnostna podelitev priznanj najboljšim ponudnikom prostorov podjetniškega sodelanja bo 10. septembra 2015 na Mednarodnem sejmu podjetnosti in obrti – MOS, v Celju.

Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila prejemnike priznanj in denarnih nagrad Javnega natečaja za podelitev denarne nagrade in priznanja najboljšim ponudnikom prostorov podjetniškega sodelanja v Republiki Sloveniji »Najboljši prostor podjetniškega sodelanja v Sloveniji 2015« (Slovenian Best Coworking Space Award 2015).

Najboljši ponudnik prostorov podjetniškega sodelanja v Republiki Sloveniji v letu 2015 ter prejemnik denarne nagrade v višini20.000 EUR je Združenje CAAP so.p., (»TKALKA«), sledita mu na drugem mestu Zavod POLIGON, ki prejme denarno nagrado v višini 15.000 EUR in na tretjem mestu Zavod MLADI PODJETNIK, ki prejme denarno nagrado v višini 10.000 EUR.

Slavnostna podelitev priznanj najboljšim ponudnikom prostorov podjetniškega sodelanja bo 10. septembra 2015 na Mednarodnem sejmu podjetnosti in obrti – MOS, v Celju.

Prejemniki_nagrad_Coworking_2015

Vsem prijaviteljem na javni natečaja se zahvaljujemo za udeležbo in jim želimo uspešno delo tudi v prihodnje.

Nazaj na vrh