BOLJE, d.o.o., so.p. ~odgovorno ravnanje z odpadki~

Število ogledov: 9314

Področje prodaje:

  • storitve odplak, odpadkov, čiščenja in okolja

Vizija in poslanstvo:

Spremin jati svet na bolje – za ljudi in okolje – s skrbnim zbiranjem odpadnega jedilnega olja in njegovo predelavo v izdelke, ki so okolju bolj prijazni od obstoječih.

S prihodki od izvajanja storitev odvoza organskih odpadkov želimo ustvarjati delovna mesta za ranljive skupine prebivalstva. Iz zbranega odpadnega jedilnega olja želimo kot edini v Sloveniji proizvajati okolju prijazne produkte, s tem pa odpirati nova delovna mesta.

Kratek opis organizacije:

Podjetje je zbiralec organskih odpadkov in predelovalec odpadnega jedilnega olja v okolju najbolj prijazne sveče. Socialno podjetje BOLJE je ustanovljeno s strani humanitarne organizacije Ozara Slovenija in je registriran zbiralec ter prevoznik odpadkov.

Lokacija izvajanja: Osrednjeslovenska, Podravska, Savinjska in Gorenjska regija.

Naši produkti/storitve:

DIŠEČA SVEČA, KI ODPADNO OLJE SPREMINJA NA BOLJE

Mlade želimo s pomočjo delavnice naučiti, da je potrebno z odpadnim jedilnim oljem odgovorno ravnati. Izvedeli bodo, da lahko z vlivanjem tega odpadka v odtok škodujemo našemu okolju. Odpadno jedilno olje jim bomo predstavili kot koristno in uporabno surovino, ki jo je med drugim mogoče enostavno uporabiti za izdelavo okolju prijaznih dišečih svečk.

Reference:

Sodelujemo z več kot 130 poslovnimi partnerji in smo 4 največji zbiralec odpadkov v Sloveniji. Smo edini registrirani predelovalec odpadnega jedilnega olja v Sloveniji,  skupaj z našimi partnerji pa prvi izdelovalec dišečih sveč iz tega odpadka.

 

 

Nazaj na vrh