Center Celostne Oskrbe na domu, d.o.o., so.p. ~nega, oskrba, terapija na domu~

Število ogledov: 4588

Področje prodaje:

  • druge skupnosti, socialne in osebne storitve
  • zdravstveno in socialno delo

Vizija in poslanstvo:

Center Celostne Oskrbe je organizacija, ki je nastala kot odgovor na potrebe starejših in od pomoči odvisnih oseb. Znotraj socialnega podjetništva smo združili zdravstvene storitve, ki predstavljajo edinstveno ponudbo, usmerjeno v družbeno korist. Tako je nastala celostna oskrba v multidisciplinarnem timu, ki je usmerjena k uporabniku, je visoko strokovna in kakovostna ter cenovno dostopna. Združuje storitve zdravstvene nege in oskrbe, pomoči na domu, pedikure na domu ter fizioterapije in delovne terapije. Torej vse kar naš uporabnik potrebuje, da kljub bolezni in oslabelosti lahko ostane v domačem okolju. Poleg tega smo usmerjeni tudi v preventivne ukrepe in podpori zdravja prebivalcev ter aktivnostim za čim bolj aktivno življenje.

Kratek opis organizacije:

CCO je multidisciplinarna organizacija za izvajanje storitev nege in oskrbe na domu ter fizioterapije in delovne terapije na domu. Usmerjeni smo v zdravje in dobro počutje posameznika, ki je v središču naše pozornosti.

Reference:

  • v prvem letu delovanja preko 200 zadovoljnih strank
  • sodelovanje z lokalnim okoljem, socialnimi in zdravstvenimi službami, UKC Ljubljana, ZD Ljubljana, URI Soča, Cirius Kamnik itd.
  • podpora in sodelovanje z drugimi podjetji (Soča oprema) ter društvi (Društvo za srce, Društvo paraplegikov,…)

Nazaj na vrh