Evegreen , Domen Štraser s.p. ~EKO piknik~

Število ogledov: 11294

Področje prodaje:

  • storitve izobraževanja in usposabljanja
  • storitve raziskav in razvoja ter s tem povezane svetovalne storitve
  • storitve odplak, odpadkov, čiščenja in okolja

Vizija in poslanstvo: 

Vsako minuto, ljudje po svetu kupimo milijon plastenk. Ne le, da je plastika povsod, pojavljajo se opozorila, da vstopa tudi v našo prehranjevalno verigo. Zaradi nerazgradljivosti plastika, predstavljata danes eno največjih okoljskih groženj našemu planetu. Recimo NE plastiki in naredimo nekaj dobrega za naš planet!!

Kratek opis organizacije:

Smo družbeno odgovorna ekipa iz Koroške, ki verjame, da z okolju prijaznimi produkti ne poskrbi le zase, ampak trajnostno prispevamo k ohranjanju okolja za prihajajoče generacije. Začetki segajo v leto 2014, ko smo med vožnjo po Dravski dolini zasledili kupe plastičnih lončkov, ki so se bohotili na bližnjih nasadih hmelja. Takrat smo prvič pomislili na zeleno alternativo – danes pa smo prav mi del rešitve.

Naši produkti/storitve:

  • Eko globok krožnik premera 20cm, primeren za juhe ali enolončnice. Narejen je 100% iz pšeničnih tropin, ki se v naravi samodejno razgradijo v roku 30 dni.
  • Eko piknik krožnik premera 20cm. Narejen je 100% iz pšeničnih tropin, ki se v naravi samodejno razgradijo v roku 30 dni.
  • Eko ovalni krožnik dimenzij 24×16. Narejen je 100% iz pšeničnih tropin, ki se v naravi samodejno razgradijo v roku 30 dni.
  • 100% biorazgradljivi, proteinski lončki. Lončki so izdelani iz graha, ki jih skupaj z rastlino le zasadite v zemljo. V roku 3. mesecev EKO lonček razpade in postane hrana za novo rastlino. 100% biorazgradljivi lončki, se po uporabi zasadijo v zemljo ali odvržejo na domači kompost. Eko lončki so idealna zaščita pred bramorji ter strunami – novo zasajene rastline (solata, plodovke) ne bodo nikoli več žrtev vrtnih zajedalcev.

Nazaj na vrh