Simbioza Genesis, socialno podjetje ~medgeneracijsko sodelovanje, izobraževanje~

Število ogledov: 6865

Področje prodaje:

  • storitve izobraževanja in usposabljanja

Vizija in poslanstvo: 

Vizija in poslanstvo Simbioze se povezujeta v cilju izboljšati kakovost življenja ciljnih skupin. To je na eni strani starejša generacija ter na drugi deprivilegirani mladi – z zagotavljanjem prostovoljskih akcij, medgeneracijskega sodelovanja in izmenjave znanj ter priložnostjo za medsebojno učenje in pomoč.

 Glavne aktivnosti in dejavnosti Simbioze so:

– spodbujanje vseživljenjskega učenja

– izpostavljanje pomena prostovoljstva in solidarnosti med starejšimi in mladimi

– izboljšanje medgeneracijskega dialoga

Kratek opis organizacije:

Simbioza Genesis je socialno podjetje, ki na podjeten način rešuje družbene izzive. Predani smo kvalitetnemu in inovativnemu predajanju naprednih e-veščin in za vas pripravljamo interaktivne delavnice z uporabno praktično vsebino. V Sloveniji smo z e-opismenjevanjem starejših povezali več kot 25 tisoč mladih in starejših, z gibanjem še dodatnih 45 tisoč ljudi, ob tem pa spoznali, da smo razvili edinstven modul uporabnega podajanja znanja. Naš glavni cilj je izobraževanje na temo digitalnih znanj, saj verjamemo v vključujočo digitalno družbo prihodnosti. Pri Simbiozi skrbimo, da bomo ustrezno opremili že dijake, študente ter zaposlene z znanji, ki jih potrebujejo za pametno orientacijo v digitalno prihodnost.

Izobraževanja se izvajajo v Ljubljani, Mariboru in Kranju.

Napredne delavnice digitalnih veščin izvajamo redno od začetka 2014 ter se pri svojih znanjih neprestano izobražujemo, izpopolnjujemo in izzivamo, saj verjamemo v naš moto: »Vse življenje se učimo!« Ekipa Simbioza želi boljšo prihodnost za Slovenijo s posebnim ozirom na dve skupini: mladi in starejši. Prve želimo naučiti, kako pomembna so digitalna znanja za prihodnost, drugim pa s pomočjo mladih omogočiti pozitivno izkušnjo z računalnikom ter okrepiti motivacijo za nadaljnjo učenje.

Naši produkti/storitve:

  • Paket Microsoft Office V ponudbi ponujamo razčlenjene delavnice Office: Word (dve stopnji), Excel (štiri stopnje), PowerPoint (dve stopnji), Outlook, Access in Note, kjer si lahko pridobite konkretna in praktična znanja za vsakdanjo osebno in karierno rabo.
  • Kreativne Adobe delavnice Želite oblikovati letake, urejati fotografije ali izdelovati lastne grafične materiale? Mi vam pomagamo pri prvih korakih v svet programov kreativnega urejanja, kjer predznanje ni potrebno! Na izbiro so delavnice v programih Photoshop, Ilustrator, InDesign, Pro Premier in Lightroom, ki bodo spodbujale vašo domišljijo in vam izboljšale možnosti predstavitev vaših idej, projektov ali službenih elementov.
  • Paket Marketinški prerok Bi se poizkusili v spletnem pisanju in oglaševanju? Želite izpostaviti pojavnost vaše ideje ali podjetja na socialnih omrežjih? Iščete nove priložnosti predstavitve na spletu? Potrebujete orodje za množično pošiljanje vaših sporočil? Izkoristite ključna orodja za uveljavljanje vaše prisotnosti na spletu prek pravih kanalov in s pravimi orodji! Delavnice, s katerimi osvojite omenjena znanja: Kako (pre)živeti in uspeti na socialnih omrežjih?; Kako prodreti na splet s svojo predstavitvijo?; Spletno orodje za obveščanje; S preprostimi triki do oblikovanja promocijskega materiala; Inovativne predstavitve in Multimedijska delavnica.

Reference:

  • Ministrstvo za javno upravo
  • Karierni center Univerze v Ljubljani
  • Ekonomsko-poslovna fakulteta Univerze v Mariboru

Nazaj na vrh