ZSR – zavod za socialni razvoj Murska Sobota, so.p. ~prodaja Murskih kron – darilnih bonov~

Število ogledov: 4750

Področje prodaje:

  • poslovne storitve: pravo, trženje, svetovanje, zaposlovanje, tisk in varnost
  • storitve izobraževanja in usposabljanja

Vizija in poslanstvo:

ZSR MS so.p. deluje s ciljem postati vodilni načrtovalec in izvajalec družbenih inovacij v Pomurski regiji.
Ključno vlogo ZSR MS so.p. vidimo v podpornih aktivnostih pri integraciji ranljivih družbenih skupin v okolje na način, da bodo ekonomsko in socialno samostojni, samozavestni in spoštovani člani naše družbe.
Upamo, da bodo naše aktivnosti prispevale k ustvarjanju novih zaposlitev, storitev in novih turističnih produktov na podeželju, da se bo posledično več mladih odločalo ostati in ustvarjati na podeželju, da se bo ustvaril večji BDP v regiji in da bo regija postala privlačnejša za življenje tudi mladim intelektualcem.

Kratek opis organizacije

Že 10 let, odkar obstajamo, se ukvarjamo z izvajanjem aktivnosti za osebnostno rast in razvoj posameznikov, povečini pripadnikov ranljivih skupin (brezposelni, Romi, ženske, mladi, invalidi,…).
Okrog 650 osebam (povečini brezposelnim) smo skozi implementacijo različnih programov in projektov pomagali vzpostaviti nove temelje, na katerih so izgradili boljši odnos do sebe, družine in okolice, jim pomagali dvigniti samopodobo, samozavest ter mnogim od njih tudi neposredno pomagali najti zaposlitev.

Skozi projektne aktivnosti širšo in strokovno javnost opozarjamo na dejstva, da Pomurje tone v depopulacijo, da emigrirajo predvsem mladi intelektualci, da imajo prebivalci vedno nižjo stopnjo izobrazbe in da so dostopne le še zaposlitve z nizko dodano vrednostjo.
Turizem je za Pomurje komparativna prednost, vendar od tega imajo zaenkrat povečini koristi le kapitalske naložbe, ne pa družinska podjetja in mali turistični ponudniki, zato je naša želja promovirati lokalne ponudnike, ki zasledujejo etično, lokalno in ekološko turistično ponudbo.
Razvili smo socialno inovacijo na področju turizma, ki smo jo poimenovali Murske krone, to je vzpostavitev darilnega bona »Murske krone«, ki je namenjen etični / kakovostni / trajnostni promociji regije in lokalnih ponudnikov.

Naši produkti/storitve:

  • Darilni boni Murske krone v vrednosti 10,20,50 in 100 eur
  • Pomoč pri prijavi na razpise za pridobivanje (EU) sredstev

Reference:

Darilni boni Murske krone so ugledali luč sveta 1.12.2017 in so namenjeni vsem, ki želijo podariti izvirno darilo za vse priložnosti tistim dragim osebam, ki si želijo obiskati Pomurje in doživeti pristno lokalno turistično ponudbo. Prodali smo prve darilne pakete in verjamemo, da bo ponudba presegla pričakovanja tudi najzahtevnejših gostov.

dav

Nazaj na vrh